Iz iskustva jedne žene: Da li bi žene trebale ostati u lošem braku zbog djece

Mnogo je onih koji zaglave u braku u kojem nisu sretni samo zbog djece ili drugih ljudi u blizini.


Jedna žena, koja je želela da ostane anonimna, na internetu je podelila svoje ljubavno iskustvo. Ona je samohrana majka koja je konačno mislila da je pronašla pravog muškaca, ali... - Imam 36 godina i lošu sreću kada su muškarci u pitanju. Majka sam dva dečaka koje imam iz različitih veza sa dva muškarca koja su me ostavila da decu odgajam sama.

Mislila sam da ću konačno imati sreće sa sadašnjim muškarcem s kojim sam u vezi, a koji je rekao da se zaljubio u mene odmah kako me je ugledao. Čekala sam nekoliko meseci pre nego što sam ga upoznala sa svojim sinovima, ali kada su se konačno upoznali obojici se mnogo dopao. Inače, on ima 39 godina i ima jedan brak iza sebe.



Znam da je ostao u dobrom odnosu sa bivšom ženom, ali mi je onda jedan prijatelj rekao da se njih dvoje viđaju već dve godine zbog seksa. - On to, naravno, poriče, i kune se da su samo prijatelji. Pokušala sam da mu poverujem. Moji sinovi ga obožavaju i to mi je bilo jako važno budući da nemaju kontakt sa svojim očevima.

Zato sam odlučila da ostanem s njim u vezi. - Sve je kulminiralo kada sam saznala za novu prevaru. Spavao je sa ženom koju je upoznao na konferenciji dok je radio. Ovo me je toliko povredilo da ne znam šta da radim. Mrzim ga i ne mogu više da mu verujem, ali ne mogu više da budem sama i da povređujem svoje dečake.



On kaže da želi sve da ispravi i svestan je da je ispao glup jer me je varao. Da se ova situacija desila nekome pored mene rekla bih mu da ostavi prevaranta i da mu se nikada više je javi. Ja sam jedna pristojna i privlačna žena, koja ima svoju kuću i posao, ali se zapravo osećam zaleđeno i slabo - zaključila je ona.

Mnogi su joj u komentarima savetovali da ostavi sadašnjeg dečka i nastavi dalje sama, a drugi su rekli da je možda problem u njoj. - Nesrećna si sa muškarcima kažeš... pre bih rekla da biraš pogrešne i slatkorečive tipove. Pitam se kakav je bio tvoj otac - bio je komentar jedne žene.

Ti si nesrećna, a kada si ti nesrećna i tvoji sinovi su nesrećni - poručila joj je druga osoba. - Seti se da si i sama dovoljno jaka i već dugo si sama odgovorna za svoje sinove. Reci mu da je prokockao tvoje poverenje i da mora da ode od vas - bio je treći komentar.

Pokreće Blogger.