Žena kakvu bi svaki muškarac poželio - Samopouzdanje nekad više privlači od ljepote

Pored fizičkog izgleda muškarce privlači i stav žene, tačnije ono kako se postavlja u određenim situacijama.


Ono što on želi zavisi od toga da li je li u potrazi za devojkom, ženom ili samo društvom za subotu uveče. Uverite se da nije baš sve tako strašno i da mladići traže isto toliko ljubavi i pažnje kao i vi. Samopouzdanje: Muškarci vole žene koje zrače samopouzdanjem, one koje u prostoriju ulaze uspravnog hoda i gledaju ljudima u oči.

Privlačnost takvih dama, sigurnih u svoj izgled, i sposobnosti leži u činjenici da je lakše nositi se sa onima kojima je neophodna stalna potvrda drugih. Lepo je imati devojku koja će se osloniti na vas sa svojom nesigurnošću u posebnim trenucima, ali sa osobom kojoj treba stalna podrška život može biti pomalo neugodan.



Dobar smisao za humor: Niko ne želi osobu koja je uvek ozbiljna i negativno raspoložena. Momci žele devojke koja se smeju na njihove šale, koje i same umeju biti duhovite i uživati u sebi. Niko ne želi ćutljivicu koja u svemu vidi isključivo negativne stvari i ne ume da se opusti.

Devojke sa vedrim životnim stavom su veoma privlačne. Samostalnost: Samostalnost je osobina koja privlači većinu muškaraca, jer vole žene koje imaju vlastiti život. Žena čije ponašanje sugeriše da će se u budućnosti osloniti isključivo na svog muškarca nije preterano atraktivna.



Muškarci žele pažnju i brigu, ali u isto vreme im treba prostor. Razumevanje: Momci žele devojke koje će ih razumeti, prihvatiti onakvima kakvi jesu i biti spremne na manje ustupke. Iako se suprotnosti često privlače, muškarci žele žene koje će poštovati njihova uverenja i po mogućnosti deliti njihove interese.

Pokreće Blogger.