Signali koji bi mogli odati zaljubljenog muškarca - Nervozne noge pričaju umjesto njih

Muškarcima je teško da se otvore i podijele sa nekim ono što zaista osjećaju jer su emotivno zatvoreni.


Čini li vam se da je kolega s posla, prijatelj, susjed ili prijateljičin rođak bacio oko na vas, no niste sasvim sigurni, pomoći će vam savjeti stručnjaka koji tvrde da postoje pouzdani znakovi pomoću kojih možete detektirati da “osumnjičena” osoba gaji prema vama romantične osjećaje.

Svaki od ovih pojedinačnih znakova može biti tek slučajnost, no uočite li ih više puta ili više znakova, tad je vjerojatno da je osoba potajno zaljubljena u vas. Njihanje nogom ne upućuje samo na nervozu: Ako osoba, dok sjedi, više puta prekriži noge te ih postavi tako da su joj stopala okrenuta prema vama.



Govor tijela u izravnom prijevodu znači da prema vama osjeća duboku podsvjesnu privlačnost. Lagano njihanje nogom dodatno ističe senzualnu prirodu te simpatije koje osjeća. Slučajni dodiri znak su privlačnosti: Ako vas prijatelj u razgovoru često dodiruje, moguće je da je zaljubljen u vas.

Posebno ako uz to postoji još neki od znakova simpatije. Čak i kad se čini da su sasvim platonski, dodiri upućuju na to da privlačnost postoji. Iniciranje fizičkoga kontakta najčešće je znak fizičke privlačnosti. Približit ću se, moram ti nešto reći... Svaki put kad ste u društvu, on se potrudi da stoji ili sjedi tik pokraj vas.



To može biti pokazatelj njegove potajne želje da bude u vašoj blizini. Ako se u razgovoru još i diskretno naginje prema vama, to dodatno potencira signal da ga privlačite i da osjeća duboku emocionalnu bliskost s vama. Zjenice govore tko se kome uistinu sviđa:

Postoje četiri osnovna znaka da se nekom sviđate, a to su podignuta ramena, nožni prsti usmjereni prema unutra, dlanovi okrenuti prema gore te lagano nagnuta glava uz pogled ispod uzdignutih obrva koji vas poziva da priđete bliže. "Vidite li samo jedan od njih, to je dobar znak, no uočite li sva četiri, to je pouzdan dokaz da je ljubav u zraku

Pokreće Blogger.