Sanja Marinković: "Ja sam od onih koji vjeruju da u životu postoji više velikih ljubavi"

Svakodnevno uživamo u emisijama, knjigama ili savjetima poznate voditeljice Sanje Marinković.


Sanja Marinković, jedna od najatraktivnijih dama na našim malim ekranima, objavila je nedavno nekoliko fotografija s egzotičnog odmora u Majamiju, u kojem je uživala sa svojom porodicom. Poznata voditeljka sve je oduševila time kako izgleda u bikiniju.

A predstavnike medija interesovalo je da li joj se muškarci udvaraju. Oduvek sam bla jedna od onih žena koja ima samo jednu simpatiju i druge najčešće i ne primećuje. Sigurna sam da su mi u životu zbog toga možda lepši i bolji promakli. Uvek sam čekala da li će me pogledati jedna moja simpatija.



Već dugo nikoga ni ne gledam niti primećujem — rekla je voditeljka za Blic. Sanja je, inače, već devet godina u braku s Aleksandrom Uhrinom, s kojim je 2007. godine dobila sina Strahinju, a nedavno su se u štampi pojavile spekulacije da njihov odnos nije idiličan.

A još više prašine digla je voditeljkina izjava na tu temu. — Uopšte nije komplikovano, ja sam jedna od onih žena koja veruje da postoji više velikih ljubavi i da nije garancija da će velika ljubav da završi brakom za ceo život. Ja kad sam se venčavala, to nije bila neka moja mera sreće.



Jer smo se mi venčali kad je Strahinja imao četiri godine i nisam ni tada tražila garancije koliko će to da traje. Rekla sam da želim da budem najvoljenija žena u 2020. godini, a da li će to biti u braku ili neće, razmisliću — zaključila je pre nekoliko meseci u emisiji AmiDži šou i potom dodala konkretnije: — Nisam se razvela, vreme će pokazati.

Pokreće Blogger.