Prognoza ruskog astrologa: Mart bi mogao biti težak mjesec za dva znaka Zodijaka

Stiže nam mjesec mart i s njim proljeće, ali po astro prognozama za neke neće biti dobrih vijesti.


Mart 2020. godine za neke horoskopske znakove donosi mnogo iskušenja, kao i psihičkih i mentalnih izazova. Ruski astrolog Pavel Globa imenovao je dva horoskopska znaka koja će se na početku proleća suočiti sa ozbiljnim izazovima koje im sprema univerzum.

Rak; Rakovi će morati da sakupe svu emocionalnu i psihološku snagu kako bi pobedili izazove koje im priprema mart 2020. godine. Ruski astrolog Pavel kaže kako će se Rakovi vrteti kao veverice u kavezu kako bi ispunili sve svoje planove, ali i zahteve koje ima njihova druga polovina.



Ljubavne veze u martu biće na udaru, mnogi će se suočiti sa raskidima kako bi napravili mesta za nove ljude u životu. U ovom periodu očekuju vas i troškovi vezani za zdravlje vas ili nekoga od članova porodice, ali ne očajavajte jer je svetlost odmah iza ugla.

A sreća će uskoro obasjati vaš dom. Jarac: U martu 2020. godine Jarčeve očekuju nemiri, brige i rešavanje vrlo kompleksnih problema. Odjednom ćete postati potrebni svima- porodici, prijateljima, kolegama, udaljenim rođacima. Pomislite samo na Jarca i njegove prijatelje koji se osećaju tužno bez njega.



Na kraju ta gomila aktivnosti slomiće Jarca koji će tada želeti samo mir i privatnost. Voljena osoba će vas obradovati jednim nezaboravnim poklonom. Ruski astrolog Pavel savetuje da obratite pažnju na zdravlje, ali ćete na kraju možda ipak morati da posetite lekara.

Pokreće Blogger.