Muškarci se mjenjaju poslije 40-te: Tad se često promijeni i ono što vole u krevetu

Muškarac u četrdesetim godinama nije ni nalik onom muškarcu kakav je bio u svojim dvadesetima.


Prema anketi jedne stranice na internetu, znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Šta to vole sredovečni muškarci? Oni vole nežno! Kako se navodi, muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu!

Naime, ljubljenje i nežan, lagani, mazni odnos nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja! Zatim na listi sledi 'normalan odnos' (tako su naveli). Sledeće na listi su naveli da ih privlače žene u zavodljivom donjem rublju pa čak i  u potpeticama.



Muškarci stariji od 40 godina prema istoimenoj anketi nisu pristalice nekih akrobacija i forsiranja. Ne vole mnogo eksperimentisati ili upuštati se u donekle rizične situacije kao što su fotografisanje ili snimanje ztokom odnosa. A kakva je situacija s mlađim muškarcima?

Muškarci u dvadesetim i delimično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Ekstremne fotografije i video? To im je super! Čak i odnos sa više osoba je u top pet želja u krevetu. Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji u dobi između 20 i 30 godina.



Međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet. Naime, potvrđeno je da u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene!) manje imaju odnose, ali odnos tada postaje značajno kvalitetniji.

Pokreće Blogger.