Mali trikovi velikih zavodnica - Kako bi mogli zavesti muškarca u par koraka

Niko nije išao u školu za zavodnice ali neke žene jednostavno znaju šta najbolje prolazi kod muškaraca.


Nekada su u igri zavođenja reči suvišne. Čak i nepoželjne. Ovo su konkretni gestovi koje treba da preduzmete ako želite da razoružate, ostavite bez teksta i uz koje će odmah poželeti da bude samo vaš. Privucite pažnju na sebe: Neverbalni signal: Ispustite nešto iz ruku i zatim se sagnite kako biste to podigli. Na primer – paketić s maramicama, labelo, olovku, časopis…

Kako to deluje? Ljudi su programirani da primete pokret. Kada ovo uradite, drugi će vas primetiti i postoji velika šansa da će i nastaviti da obraćaju pažnju na vas. Oponašanje partnera: Oponašajte pokrete osobe koju pokušavate da zavedete. Kad prekrsti noge učinite to i vi.Kada podigne ruku i skloni pramen s lica i vi to kopirajte. Ako dotakne lice, i vi učinite isto. Delujte ranjivo Pokazujte unutrašnji deo zgloba ruke Kako to deluje? Vrat i unutrašnji deo zgloba ruke najranjiviji su delovi tela. Izlažući ih pogledu i dodiru, podsvesno dajete do znanja da vas nije strah i da verujete toj osobi.

Izlaganje ranjivih delova tela takođe implicira i da ste spremni otići korak dalje s pokazivanjem drugih ranjivih (intimnih) delova tela. Budite vidljiviji od ostalih: Budite u bliskoj blizini osobe koju želite da zavedete (hodajte pored nje, sedite što bliže...) Kako to deluje?Ne možete mu se dopasti ako ni ne zna da postojite. Zato je vaša misija u početku – postići da vas primeti. Što mu češće "upadnete u oči", to su veće šanse da će se zainteresovati. Budite mu u vidokrugu i privucite pažnju na sebe. Kada to učinite započnite i razgovor s njim.

Dovoljno će biti i da počnete da ga pozdravljate – već ćete mu tako postati poznatiji i tako će vam biti lakše kasnije da ga i zvanično upoznate i pričate s njim. Zapamtite, ne možete biti zavodljivi ako niste primećeni. Delujte pristupačno: Dobacite mu "pogled ispod obrva" - malo spustite glavu i pogledajte ga prema gore, usput možete glavu i lagano nagnuti u jednu stranu.

Kako to deluje? Ovo je klasičan gest koja imitira pogled deteta u roditelja. Zbog razlike u visini dete će uvek gledati prema gore široko otvorenih očiju. Ovo je gest koji sugeriše nevinost i ranjivost, a upravo je to muškarcima privlačno.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.