Dame Zodijaka koje je lako zavoljeti - Miljenice među muškarcima

Dvije dame u horoskopu se ističu kao miljenice među muškarcima jer ih je veoma lako zavoljeti.


Vodolija: Nekonvencionalne, neortodoksne i sklone da prigrle boemski način života s posebnom grupom prijatelja, žene Vodolije uzrok su mnogih patnji. One su društvene, inteligentne i prijateljski raspoložene, a uz to uživaju u lepim stvarima u životu, kao što je umetnost.

Kada su u vezi, partnera stavljaju na prvo mesto i uvek su prema njemu iskrene. Sjajne su i u čuvanju tuđih tajni i svako ko im je blizak može računati na njihovo poverenje, ali i pomoć. Vodolija će učiniti sve što je u njenoj moći da pomognu svojim prijateljima i porodici.



Takođe, s njima nije teško pričati i uvek im možete otvoreno uputiti kritiku. Vodolije vole izazove i ne žele nekoga ko će im govoriti samo ono što žele da čuju. Njihovi partneri ne moraju strahovati ni od toga da će pokušati da ih pretvori u nešto što nisu.

Ako im se neko ne svidi onakav kakav je, žene Vodolije se oko takve osobe neće ni truditi. Jesmo li išta zaboravili? Nije naodmet spomenuti i da su žene Vodolije najčešće izuzetno razigrane i simpatične, čak i ako pokušavaju to da sakriju.



Vaga: Vagama je najvažnije održati sklad u vezi. Njih je lako voljeti jer se uvijek trude oko svog partnera, što svakome laska. Vage su spremne na svakakve žrtve kako bi sačuvale vezu i uvijek će voditi računa o tome kako njihova veza izgleda u javnosti. Uz to, izuzetno se brinu oko svog izgleda i uvijek žele dobro izgledati za svog partnera.

Pokreće Blogger.