Astrolozi najavljuju sezonu Jupitera: Povoljan period za Vage i Škorpije

Astrolozi najavljuju pomalo dinamičan ali i povoljan vremenski u period tokom vladavine Jupitera.


Sezona jarca je trajala od 20. decembra do 22. januara, ali Jupiter, planeta sreće i dobre sudbine, u znaku je jarca sve do 19. decembra 2020. godine Jupiter i Jarac samo su dodani bonusi na već neverovatan život koji vodiš - veruj sebi! Pogledaj koja će 4 horoskopska znaka najviše profitirati od jarca i Jupitera…

Lav - kako bi pronašla ljubav dok je Jupiter u jarcu, odrekni se svog ponosa. Jupiter aktivira tvoju šestu kuću blagostanja do decembra 2020. godine. Očito je da voliš kontrolu, lavice. Ko te poznaje, zna da si tamo gde jesi u životu zato jer preuzimaš odgovornost na sebe i juriš za čim želiš. Isto se može reći i za tvoj ljubavni život.



Kad se odlučiš za uspostavljanje nove veze ili očuvanje postojeće, pripremi se za uspeh. Za vreme Jupitera u sezoni jarca na tebi je da pustiš uzde. Odustati od kontrole nije lako, ali pomisli na prirodni nagon i motivaciju jarca kao na vetar u leđa.

Ne treba ti motor da te dodatno gura, pusti i uživaj tamo gde te vodi ljubav. Fokusiraj se na emocionalne i intelektualne veze koje trenutno imaš s drugima. Vaga - da bi pronašla ljubav dok je Jupiter u jarcu, rizikuj. Jupiter aktivira tvoju četvrtu kuću samopouzdanja do decembra 2020. godine. Jarac će ove godine biti ta prevaga koja čini tvoj ljubavni život posebno sjajnim.



Možda već imaš ideju šta želiš u životu kad je ljubav u pitanju, ali jarac je horoskopski znak koji će ti pružiti dodatni zamah da to i učiniš. Kad je u pitanju ljubav, ti si već odana i voljena, znaš šta je potrebno da bi veza trajala. Dok je Jupiter u jarcu primetićeš više mogućnosti za aktivnost i donošenje konačnih odluka vezanih za svoju budućnost.

Možda će ti biti teško da izađeš iz svog neodlučnog prostora u glavi, ali kako energija jarca utiče na tebe ove godine, imaćeš više sreće da pronađeš ljubav. Škorpija - kako bi pronašla ljubav dok je Jupiter u Jarcu, sledi svoje srce. Jupiter aktivira tvoju treću kuću komunikacije do decembra 2020. godine.

Jarčeva odlučnost da uspeš i motivacija, u kombinaciji sa tvojim laserskim fokusom, učiniće ovu sezonu punu ljubavi prema tebi. Budući da razumeš vrednost napornog rada i predanost stvarima koje su ti najvažnije, pomisli na jarca kao na dodatnu podršku koja ti je potrebna da ti se određene stvari dogode.

Pokreće Blogger.