Astrološka prognoza: Venera u Ovnu bi se mogla poigrati sa vezama mnogih

Astrolozi najavljuju period Venere u Ovnu koji bi mogao donijeti veoma buran i netrepeljiv period.


A evo šta ovaj period donosi svakom znaku. OVAN: Ovnovima će ovo biti vreo period. Sledi vam mnogo ljubavnih zadovoljstava svake vrste pa oslobodite što više vremena za razne susrete koji vam sleduju. BIK: Venera je prirodni vladalac Bikovima, ali energija koju sa sobom nosi Ovan neće vam baš prijati.

Ovo će biti period suše i ne baš preterane sreće u ljubavi, pa se strpite do sredine marta sa ljubavnim poduhvatima. BLIZANCI: Ovog meseca, društveni život vam cveta pa je sva prilika da ćete tim putem naići i na svoju srodnu dušu. Samo se u ovom periodu ne zatvarajte u kuću već koristite svaku priliku da se krećete među ljudima.RAK: Rakovi će u ovom periodu biti usredsređeni na karijeru, ali baš ta aura odgovornosti i ozbiljnosti privući će mnogo udvarača. Otvorite širom oči, po svoj prilici ćete poslovnim kanalima naići na novu ljubav. LAV: Lavovima predstoji uzbudljiv period, mnogo izlazaka, mnogo novih ljudi, mnogo novih mesta.

Važno je samo da ne izlazite na proverena mesta i ne okružujete se uvek istim ljudima. DEVICA: Spremite se Device, jer ovo će biti fantastičan period za vas. Ako ste već u vezi, vaš odnos sa partnerom transformisaće se nabolje, a ako niste, zaljubićete se do ušiju, i to srećno.I ne samo to, Venera vam pored ljubavi donosi i gomilu novca na koji niste računali. VAGA: Vage će ovog meseca Venera inspirisati da budu direktnije i otvorenije prema partneru. Otvoreno govorite o svojim željama i očekivanjima i sve će vam se ispuniti.

ŠKORPIJA: Škorpije će u ovom periodu biti pravi srećkovići, kako na planu ljubavi, tako i na planu karijere. Sva je prilika da ćete se zaljubiti u kolegu sa posla. STRELAC: Strelčevi definitivno u ovom burnom periodu imaju čemu da se nadaju - sve prilike su otvorene da napokon nađete ljubav svog života, samo budite otvoreni za sve opcije.

JARAC: Jarčevi će u ovom periodu osećati snažnu potrebu da budu što više kod kuće i sa porodicom. Ali, ne dozvolite da se potpuno zavučete u kuću. Izađite ponekad, možda upoznate nekog zanimljivog. VODOLIJE: Vodolije će ovog meseca biti posebno zauzete, ali neće moći da prestanu da misle na ljubav.

Moguće je da ćete na nju naići na kratkom porodičnom izletu ili putem komšiluka. RIBE: Ribe će ući u vezu, ali će se svim silama truditi da je sakriju od okoline. Tajne jesu privlačne, ali pazite šta radite i sa kime se petljate.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.