Znakovi koji bi mogli pokazati da je muškarac ludo zaljubljen: Oči ga najviše odaju

Ako dobijete nalet adrenalina i srce vam zatreperi kada se ta osoba pojavi. Svi znamo šta to znači...


Seksualna tenzija može biti uzbudljiva i zabavna i učiniti da srce kuca ubrzano, ali kako da shvatimo da li je taj osećaj obostran. Neko voli samo da flertujete pa se to može pogrešno protumačiti, ali postoje znakovi koji vam mogu potvrditi da li postoji obostrana privlačnost.

 Portal Red Online donosi nekoliko znakova po kojima ćete prepoznati da u trenutnom "ludilu" niste sami. 1. Kontakt očima, jer ne postoji sumnja da između vas postoji "vatra" ukoliko se stalno gledate direktno u oči. Što je duži pogled, veća je tenzija. 2. Čudni razgovori?Znate onaj osećaj kada razgovarate s tom osobom i odjednom zaboravite reči ili izgovarate glupave šale i slično? To je znak seksualne privlačnosti. 3. "Buljenje" - Uhvatite se kako gledate bez prestanka u tu osobu i obratno? Na pravom ste putu. 4. Onaj tinejdžerski osećaj - reč je o onom osećaju u stomaku i kada mislite da ćete se srušiti s nogu.

5. Sanjarite - teško vam je da se fokusirate na dnevne aktivnosti jer vam je ta osoba stalno u mislima. 6. Oseti se čudna atmosfera kada ste blizu jedno drugom. Elektricitet pljušti na sve strane, a vazduh se "može seći nožem" od jačine tenzija. To je to. 7. Suptilno se dodirujete.Možda je to bio slučajni dodir nogu ili ruku, ali malo duži nego što bi trebao da bude. 8. Ne možete prestati da flertujete. "Jesam li upravo to rekao/la?", pomislite nakon interakcije. Da, jeste i to je zbog toga što ne možete prestati da flertujete s tom osobom niti ona s vama.

9. Smejete se kada su u blizini i smejete se često. Smejete se iz dubine duše, pa čak i ispustite čudne zvukove? To je još jedan znak. 10. Itekako ste svesni svog izraza lica. Želite izgledati najbolje kada ste blizu, posebno ako osetite da vas ta osoba gleda, pa se trudite da izgledate što normalnije.

11. Zadirkujete jedno drugo. Nikada ne prerastemo to dečije igralište. Dečak "zadirkuje" devojčicu, zbijaju šale na račun jedno drugog itd. To je znak da neko želi da vam privuče pažnju.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.