Veliki ljubavni horoskop za Blizance: Januar bi mogao biti pun turbulencija

Šta astrološke prognoze najavljuju za osobe rođene u znaku Blizanaca - otkrijte u nastavku.


Ako ste u vezi: Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi na početku januara uneće dinamiku u vaš odnos sa voljenom osobom. Vreme je da se više angažujete oko zajedničkih aktivnosti i da više vremena provodite zajedno. Potrebne su vam konstruktivne promene u vezi.

Ako sve ostane kako je bilo ranije, doći će do nezadovoljstva i pojave napetosti koja lako može prerasti u svađe. Venera će u trećoj dekadi januara praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi, a to će vam doneti sklad i sreću u odnosima sa voljenom osobom.



Iznenadićete prijatno partnera pažnjom i osećanjima koje ćete pružati kao i ispunjenjem nečega što ste ranije obećali. Krajem meseca će doći do neslaganja oko ostvarenja zajedničkog cilja. Ako ste slobodni: Početak januara donosi vam dinamičnu avanturu sa osobom koja će vas privući svojom snažnom energijom, a koja će vam se na prvom mestu veoma dopasti svojim izgledom.

Očekuje vas mnogo zajedničke zabave i veliko slaganje na intimnom polju. Između vas dvoje će se probuditi jake strasti i imaćete osećaj da ste ušli u vezu sa nekim ko može da vam bude za ljubav ceo život. Krajem meseca će strast da se pretvori u ljubomoru i nastaće komplikacije koje će ugroziti vezu.



Stariji Blizanci će delovati zavodljivo ali će biti i prilično nestalni. Privući ćete osobu koja će vam pružati pažnju i naklonost ali će vas pre svega zanimati samo seksualna komponenta odnosa. Ući ćete u intimne odnose ali ne i u vezu

Pokreće Blogger.