Tipovi žena koje nikako ne biste trebali pustiti da ode - Za takve se vrijedi boriti

Čovjek ne shvati šta ima pored sebe dok to ne izgubi, zato za neke osobe bi se trebali više boriti.


Ako upoznate ženu koja je inteligentna, pomalo šašava, zna što želi, ali i nije joj problem pokazati svoje osjećaje i ljubav - nemojte je pustiti da ode iz vašeg života. 1. Lijepa je: ​Nije poanta u proporcijama 90-60-90, jer je opće poznato da je ljepota u očima promatrača, a ljudi koji su nam dragi su nam instinktivno i ljepši.

Ipak, ako za partnericu ne smatrate da je lijepa, to bi moglo donijeti problema u budućnosti - nakon nekoliko godina i prolaska početne strasti vašu bi pažnju mogle zaokupiti druge žene i ono što ne možete imati, pa je fizička komponentna i privlačnost doista nužna za odnos.2. Pametnija je od vas: To ne mora nužno značiti da ima veći kvocijent inteligencije od vas, već da općenito smatrate kako je ona pametna, a na nekim područjima mudrija i zrelija od vas. Faktor divljenja snažno je povezan i s time koliko cijenimo nekoga u ljubavi, odnosno s poštovanjem koje u startu imamo.

Također, treba vam netko tko će vas voditi u trenucima slabosti, ranjivosti... 3. Ima dobro srce: Iako zvuči kao fraza, prepoznati nekoga tko doista ima dobro srce nije tako teško kako se čini. Takva žena je draga, zaboljet će je nepravda nanesena drugima, željet će se brinuti i ugoditi svojim bližnjima, suosjećat će lako i pokušavati razumjeti motive ljudi...4. Pomalo je šašava: Život je ponekad težak, a ponekad naprosto monoton i predvidljiv. Ako vam netko u samom početku odnosa nije zanimljiv ili vas ne može iznenaditi, male su šanse da će to činiti cijeli život. Partnerica koja je luckasta i ne boji se to biti zabavan je životni partner koji će vas znati nasmijati, s kime ćete moći biti spontani...

5. Voli vas cijelim srcem: Ovo je daleko najvažnija vrlina žene koju biste trebali imati kraj sebe cijeli život. Prava i dugotrajna ljubav nije nešto što se može odglumiti, ali ni prikriti. Otkriva se u njezinom pogledu, načinu na koji vas dodiruje, brine, savjetuje. Muškarci su u pravilu u ljubavi malo egoističniji jer je kod žena biološki razvijenija ta brižna strana, pa oni koje je žena barem jednom u životu to istinski voljela - to i dobro znaju.

Pokreće Blogger.