Karakteristike žene rođene u znaku Blizanca: Razigrano dijete u tijelu zrele osobe

Žena rođena u znaku Blizanca je veoma razdragana osoba koja obično sačuva taj duh i u starosti.


Evo najmladolikije žene u celom zodijaku! Žena Blizanac sve do poznih godina može da razmenjuje garderobu sa svojom ćerkom. Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i velika mondenka. Nema tog skupa, gde bi ona mogla da usfali.

Deo tela koji Blizanci simbolišu jesu ruke, koje rado ostaju otkrivene pomoću originalnog džempera čak i zimi, ili je akcenat na neobičnim rukavima. Ona konstantno prilagodjava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i sa partnerom. Promena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj.



Spremna je da upotrebi i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno. Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko s njom stupi u razgovor.

Njeno raspoloženje je nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, što zamara okolinu. Ipak, može biti omiljena (uglavnom medju mladima) zbog svoje društvenosti dok ne pokaže dozu površnosti i neozbiljnosti koja prevazilazi sve granice.



Ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna – ukoliko proceni da je to neophodno. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emocije samo do izvesnog stepena, a onda gradi odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja.

Pokreće Blogger.