Iz ugla ljubavnice: "Znam da je loše to što radim, ali ja nisam ta koja rastura brak"

U današnje vrijeme skoro da je normalna stvar imati aferu. Prave vrijednosti su izgubile značaj.


Nina (28) ima aferu s oženjenim muškarcem koji ima decu. Upoznali su se na poslu: smatrala ga je privlačnim čim ga je ugledala – a i on nju. Na jednom izletu su se poljubili – i od tada su u tajnoj vezi. Nina zna da on kod kuće ima ženu i decu. Ponekad može zažmuriti, a ponekad i ne:

 Znam da sam žena koju mrze druge žene - jer ja sam žena koja uništava porodicu i spava s oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala. Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni 'kako to nije u redu i kako neće ići'.Nalazimo se uglavnom dva do tri puta nedeljno kod mene. On kaže ženi da je otišao s društvom na piće ili kako mora duže ostati na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i imamo seksualne odnose.

Pri tom, moram paziti da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu. I ne smem imati parfem na sebi, jer to žene odmah primete. A ni on se ne tušira nakon seksa, jer to bi bilo previše očito – ko dolazi doma iz birtije ili s posla sveže istuširan?!Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi deca i da će sedeti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam da mislim o tome. Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osećanja, grdno se vara.

Uvek pomalo boli. U dubini duše sam svesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke s njega! Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Moraću da povučem kočnicu kad počne previše da boli. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene! Ali na kraj krajeva ja nisam ta koja rastura brak.“

Pokreće Blogger.