Horoskopski znakovi koji vole biti glavni u svemu - Dominacija im je jača strana

Jedni od najdominantnijih znakova Zodijaka se ističu po svojoj tvrdoglavosti i željom da se ističu.


OVAN: Muškarac Ovan je muževan, strastven i privlačan. Na ženi će ga prvo privući izgled, ali ona mora biti vrlo inteligentna i moralna da bi ga zadržala. Budući da je Ovan samouvjeren, impulzivan i dominantan, njegova će se partnerica morati naviknuti na život u sjeni.

Jake žene mogu mu biti zanimljive, ali brak s njima je isključen jer on želi biti ‘gazda u kući’. Ovnica je također jaka, ponosna, plemenita i dominantna, ali nikada se ne bi udala za papučara. Traži ambicioznog i uspješnog muža koji će poticati njezine poslovne ambicije i zadovoljiti seksualne potrebe.



A obitelji pružiti materijalnu sigurnost i visok standard. Ovnovi su skloni klasičnom braku, a tijekom života mogu imati više od jednog braka. BIK: Bik je jedan od najvećih hedonista Zodijaka, a iako ima vrlo jak libido, u veze u pravilu ne ulazi bez emocija.

U ljubavi je stabilan, odan, pažljiv i nježan. To je tradicionalan i odgovoran muškarac, koji će svojoj obitelji pružiti materijalnu i emotivnu sigurnost, a djeci najbolje obrazovanje. Zbog vladarice Venere, božice ljubavi i ljepote, pri izboru partnera bitni su mu fizički atributi, ali jednaku važnost pridaje materijalnom i društvenom statusu druge strane.



Bikica je vrlo odgovorna i odana partnerica, a iako djeluje toplo, smireno i blago, može biti ljubomorna i posesivna. Privlače je uspješni i ambiciozni muškarci, koji njoj i obitelji mogu osigurati udoban i luksuzan život. Stoički će prebroditi krizu u braku i nikada neće prva pokrenuti brakorazvodnu parnicu. Izvrstan je izbor za klasične veze.

Pokreće Blogger.