Blago onom ko ima snažnu majku - Taj je svakim danom sve jači i uspješniji

Majka je početak svega. Početak jednog života, jednog odgajanja i svega onoga što sa tim dalje ide.


Kada imate snažnu majku, odmah učite da cijenite svoju vrijednost i učite da vam ne treba druga osoba u životu da biste bili srećni i uspješni. Shvatate da imate sve što vam je potrebno da ostvarite svoje snove i da možete da blistate zbog sopstvenih zasluga.

Shvatate da vas ljubav ili prijateljstvo ne mogu usrećiti ako se prvo ne osjećate dobro sa samim sobom. Kada imate snažnu majku, učite da bez straha i stida prenosite svoje istine svijetu, od rane dobi učite da budete nezavisni, jer svijet nam ne ide na ruku.



Učite se da se borite i pobijedite sami, da vodite računa o sebi i brinete za svoje potrebe, jer znate da niko nije ovdje da živi svoj život umjesto vas. Kada imate snažnu majku, učite da nije korisno poštovati druge ako preziremo sebe.

Učite da volite i cijenite sebe, prije svih stvari, prije prijateljstva i ljubavi. Znate da ćete biti sami sebi jedino definitivno društvo do kraja života, tako da biste trebali činiti najbolje što možete za sebe. Kada imate snažnu majku, učite šta je prava ljubav. Učite da se prema ljudima u vašem životu odnosite pažljivo i posvećeno.



Naučite razlikovati autentične odnose od toksičnih i prije svega, učite biti bliski sa ljudima koji vas poštuju. Kada imate snažnu majku, naučite da budete jaka osoba, pa čak i ako plačete, jaki ste. Shvatate da čak i najjači imaju slabosti i trenutke sumnje i da snaga i slabost idu ruku pod ruku. Kada imate snažnu majku, imate najbolji model koji treba da slijedite. Primer koji će vas svaki dan činiti jačim i srećnijim!

Pokreće Blogger.