Astrolozi ističu znakove koji imaju sreće u ljubavi: Lako ih je zavoljeti, ali teško zavesti

Od svih znakova Zodijaka samo njih par se izdvaja po tome što imaju mnogo sreće u ljubavi.


Svi mi imamo prijatelje koji biraju partnere koji im ne odgovaraju ili nisu dobri za njih. S druge strane, imamo i one čiji je partner fin, pažljiv i odnosi se prema njima s poštovanjem. Neki su horoskopski znaci posebno srećni u ljubavi, piše Your Tango. Evo kojim su znakovima zodijaka zvezde posebno naklonjene kada je reč o romansi i izboru partnera.

1. Jarac: Iako su Jarčevi poznati po tome što su oprezni, oni izgleda imaju šesto čulo kada se radi o ljubavi. Oni proučavaju ljude i mogu napraviti razliku između osobe koja se pretvara da je fina i one koja to zaista jeste. Jarčevi imaju uvrnut smisao za humor i žele da to ima i njihov partner.



Uz sebe žele nekoga ko će ih podržati u vreme krize, ko će moći da ih nasmeje i s kim će moći da provedu kvalitetno vreme. Kada Jarac bira, on bira mudro. 2. Ribe: Romantika i ljubav su na vrhu liste prioriteta za Ribe. I one se oslanjaju na instinkt koji im nepogrešivo govori ko će im pružiti ljubav.

Ovaj je znak zodijaka intuitivan i vidi ispod površine. Kada se Ribe oslone na svoj unutarnji glas, znaju da izaberu savršenog partnera za sebe. S druge strane, kada zanemare instinkt i slušaju savete drugih ljudi, najčešće pogreše u izboru.



3. Devica: Device imaju odličan ukus kada je odabir partnera u pitanju, ali ne zato što imaju sreće. One su radile na svojim sposobnostima koje im omogućavaju da nađu najbolju osobu za sebe. Device su senzibilne, pametne i uče iz svojih grešaka.

One prate svoje srce i imaju sve činjenice, a primjećuju i mnoge stvari koje drugima promiču. Oni koji su počeli vezu s Devicom obično nisu svesni da je taj početak samo probno razdoblje jer će se ovaj znak zodijaka opustiti i posvetiti tek kad ustanovi da je u tom partneru pronašao sve što traži.

Pokreće Blogger.