Astrolog izdvaja znakove Zodijaka koji su skloni prevari: "Ovan ne može bez flerta"

Popularna astrologinja Ejmi Trip izdvaja par horoskopskih znakova koji su često skloni prevarama.


Nitko ne želi izlaziti s partnerom koji vara (ili će varati), pogotovo ako tražite ozbiljnu vezu. Međutim, "varalice" su svugdje oko nas. Otkriti ih možete i na temelju horoskopskih znakova - u nastavku pročitajte tko najviše vara i zašto. 1. Ovan: Ovnom vlada Mars, planet akcije, agresije i seksualnosti. Ovan naprosto ne može bez flerta, to je njegova hrana za samopouzdanje.

Uz to, Ovan je znak koji će najvjerojatnije varati bez razmišljanja. - Njihovi impulsi i želje su često u sukobu s njihovom intelektualnom prosudbom. Ovan se brzo zasiti svojim romantičnim partnerima, a oni koji su relativno nedavno bili novi i uzbudljivi, mogu jako brzo dosaditi i tad Ovan počinje tražiti nekog novog tko će potaknuti njihov interes - objašnjava astrologinja Amy Tripp.



Kada pričamo o varanju i skrivanju, Ovnovi će to zasigurno isprobati, ali će to jako teško prikriti. - Oni imaju tendenciju da budu previše hitri i nestrpljivi, što ih može dovesti do velikih pogrešaka - kaže Tripp. Ovan nikad neće sam od sebe priznati da je prevario partnera ili da ga vara, samo suočen s dokazima će sve priznati jer je svjestan da nema natrag.

2. Blizanci: Od svih horoskopskih znakova Blizanci su znak koji najčešće vara svoje partnere. Ipak ih simbolizira blizanačka dualnost, kako u njihovom karakteru, tako i u životu. - Oni su društveni leptiri koji tijekom svakog dana uživaju u sitnim druženjima i čavrljanju na poslu, na stanici, gdje god stignu i to ih jako ispunjava - objašnjava Tripp.



Blizanci imaju potrebu sve imati barem dva komada, stvari, ljudi, doživljaja, čiji cilj je zadovoljiti njihove dvije strane - emotivnu i mentalnu. Budući da su tako često okruženi različitim ljudima, imaju jako "slobodnu" definiciju veze i partnerstva - objašnjava Tripp njihovu potrebu za varanjem. 3. Vaga: - Unatoč tome što je u pitanju još jedno izrazito društveno biće, Vage su ljubavnici i pacifisti.

Njih simboliziraju vage i mjerila, tako da je za njih ravnoteža jako važna - kaže astrologinja Cindy Mckean. Iako ljudi rođeni u ovom znaku nisu skloni preljubu, napravit će to kako bi se osjećali bolje, kako bi osjetili da su i dalje poželjni ili zato da ispune prazninu zbog toga što su u lošoj vezi. Znaju pokušati obnoviti vezu sa starim ljubavima.

Pokreće Blogger.