Astro analiza: Horoskopski znakovi koji bi mogli upoznati srodnu dušu ovog mjeseca

Period od januara pa nadalje bi za nekoliko znakova Zodijaka mogao donijeti pravu, istinsku ljubav.


Želje će se ove zime ostvariti kada su u pitanju sledeća tri horoskopska znaka. Ovan: Vaš društveni život će ove zime biti veoma živopisan. Među velikim brojem ljudi s kojima ćete se susresti mogao bi se izdvojiti neko ko će na poseban način privući vašu pažnju.

Već početkom januara možete da očekujete da osobe koja vas dugo zanima bude u vašem naručju. U toku ovog mjeseca imat ćete uzbudljiv emotivni život sa svojom srodnom dušom. Sjetit ćete se kako
su stvari izgledale kada ste tek stupili u vezu ili brak pa ćete pokušati vratiti malo stare vatre.



Oni koji su samci osjetit će strast prema nekome ko je izvan njihovog dometa. Bik: Tokom cijelog prazničnog ludila pomalo ste zaboravili na ljubav. Ponovo ćete se povezati sa svojom ljepšom polovinom i fizički i psihički. A ako ste sami, ovo će biti idealno vrijeme da upoznate nekoga.

Izađite van, nikad ne znate kada ćete sresti srodnu dušu. Bika očekuje romantično putovanje s nekim ili će upoznati nekog na putovanju u inostranstvu. Sve je moguće u ovom razdoblju. Uživaćete u nečemu što niste očekivali. Ribe:



Kada Venera izvrši uticaj na vaš znak 13. januara, možete da očekujete mnogo lepih događaja o kojima ste dugo maštali. Najverovatnije da zbog uticaja Merkura ćete dobiti poruke od vaše srodne duše ili će doći do razgovora s njom koji će vas dodatno zbližiti. Bilo kako bilo, ove zime nema potrebe da se plašite jer vas ljubav očekuje širom otvorenih ruku.

Pokreće Blogger.