Znakovi Zodijaka koji umiju biti dobri za druge a loši za sebe

Tri horoskopska znaka se izdvajaju u Zodijaku po samokritičnosti i po tome što umiju biti loši po sebe.


Neki ljudi su po prirodi veoma opušteni i ne stvaraju ni sebe ni drugima pritisak svojim postupcima, dok su drugi sebi previše samokritični. Pripadnici ovih horoskopskih znakova jako su strogi prema sebi. Uvek se upoređuju s drugima i iz toga izvuku najgore za sebe.

Rak: Ovaj horoskopski znak ume dosta vremena da izgubi razmišljajući o tome da je mogao drugačije da postupi u određenim situacijama i šta god da uradi misli da je mogao bolje. Previše brine o svom izgledu, te je često poremeti ritam i način ishrane.Iako ne veruje da postoji savšen izgled i dalje teže to da postanu. Ne obazire se na mišljenja drugih ljudi, ali će zato često osuđivati sami sebe. Ribe: Ribe bi bile najsrećnije da im sve teče glatko, a kad se to ne dogodi, krivicu svaljuje na sebe kada im nešto u životu ide po zlu.

Znaju i da samosažaljevaju sebe i da kukaju u društvu drugih ljudi. To dolazi iz potrebe da neprestano osuđuju sebe i druge. Pre će oprostiti grešku drugome nego sebi. Devica: Reč je o horoskopskom znaku koji za sobom vuče teret krivice, bez obzira na to šta uradi.Device osuđuju same sebe, ali ne zbog toga što misle da su loše osobe, već zato što smatraju da su pogrešno postupile. Stroge su i prema drugima. Ako zaključe da su u nečemu pogrešile, prepustiće se samosažaljenju i u tišini lečiti rane.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.