Stvari su drugačije iza zatvorenih vrata: Tužna strana savršenog života milijarderke

Mišel Mone ima 48 godina, rođena je u Glazgovu, pokrenula je svoju firmu i danas je milijarderka.


Mišel je inače 1999. godine pokrenula brend veša "Ultimo" i uskoro postala milionerka. Živjela je srećno u braku sa troje djece i život joj je izgledao kao bajka, međutim njena objava je sve povrgnula. "Vaspitavana sam tako da se iz braka ne izlazi, šta god da se dešava. Međutim, onda se desilo leto 2011. kada sam zaposlila Samantu Ban (31) kao novu šeficu dizajna.

Bila je devet godina mlađa od mene i bila sam joj mentor. Tešila sam je zbog ljubavnih problema i čak je, u trenucima kada su se rastajali, primila da živi u našoj gostinjskoj kući. Tretirala sam je kao porodičnu prijateljicu. Međutim, ona je uskoro otišla mnogo, mnogo dalje. Stalno je išla u Majklovu kancelariju i flertovala.Kad god bih ga pitala da li me vara sa njom, optužio bi me da sam luda. Ubeđivao je moje prijatelje i porodicu da sam paranoična i da mi treba psiholog, dok se meni pred očima kikotao sa Samantom u dvorištu. Sve se rešilo na našoj kompanijskoj zabavi za Božić. Majkl i Sem su ignorisali sve, uključujući i mene i celu noć razgovarali.

Ja sam htela da Majkl i ja odemo u 7 kako bi radnici mogli da se sasvim opuste i zabave, bez pritiska da su tu šefovi, ali Majkl je odbio da krene. Otišla sam sama i zaspala čekajući ga. Konačno, oko pola četiri ujutro sam čula taksi i njih dvoje kako se smeju i ulaze u dvorište. Tad mi je bilo dosta. Usledila je svađa žešća nego ikad i nedelju dana nismo razgovarali.Onda smo se dogovorili da se zbog praznika i dece pravimo da je sve u redu - deca su nam tad imala 12, 15 i 19 godina. Međutim, Majkl je baš na Božić otišao. Ja sam se slomila pred decom i plakala. Nije se vratio sve do 26. decembra, a tada smo dogovorili razvod.

Morala sam da napišem zvanično saopštenje za medije jer sam znala da samo tako neću razmišljati o eventualnom pomirenju. Uskoro po razvodu, privatni detektiv pokazao mi je slike njega i Sem kako se ljube na aerodromu i odlaze u hotel i te slike su me strašno zabolele. Meni nije padalo na pamet da ostavim decu i kuću i tako smo svi nastavili da živimo u potpunom haosu.

Pravili smo jedno drugom zamke. Bušila sam mu gume, sekla odeću, sipala laksative u kafu. I Majkl je meni svakog dana smeštao svašta. Tako smo živeli osam meseci dok se konačno nismo dogovorili sledeće: Menjaćemo se svake nedelje u kući.

Dakle, ja ću jedne nedelje živeti u hotelu a on u kući, a onda će on otići u hotel na nedelju dana a ja u kuću. Sećam se, prvo veče kada sam prvi put krenula u hotel, pre toga sam na njegovu stranu kreveta sipala ledenu vodu, sve prekrila pokrivačem i otišla.

Možda je Majkl bio obrazovaniji od mene - završio je fakultet dok sam ja napustila školu sa 15 godina, ali ja sam imala više snage. Konačno, februara 2013. godine, drama se završila. Deca i ja smo se preselili u vilu u Glazgovu koju sam mesecima transformisala. To je bio naš novi početak.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.