Savjeti popularne pjevačice Shakire: "Vodite se svojom strašću"

Shakira je jedna od najpopularnijih pjevačica sadašnjice koja je pored uspjeha očuvala svoj vedar duh.


Ne samo da nas je osvojila unikatnom bojom glasa i pjevačkim sposobnostima, nego i plesnim pokretima te snažnim stavom koji se oslikava u svakom njenom nastupu. Shakira iza sebe ima više od dvadeset godina glazbene karijere. BUDITE UPORNI I VODITE SE STRAŠĆU: U jednom intervjuu, Shakira je komentirala: „Preferiram ružnu istinu nego lijepu laž.

Ako mi netko govori istinu, tada ću se truditi svim srcem.“ – nadodala je. Uz strast koju je imala prema svom poslu, pronašla je jedan od recepata za uspjeh. NAUČITE OSTATI SVOJI: Shakira je svoju unikatnost prepoznala upravo u boji i jačini glasa koji se izdvajao od ostalih glazbenika.



Ponekad je teško imati i zadržati mišljenje ili stavove koji se razlikuju od drugih, no u cijeloj avanturi ne bismo trebali izgubiti priliku da izrazimo sebe i ostanemo svoji. UČITE IZ POGREŠAKA: 'Magia' i 'Peligro' nazivi su dva njena prva albuma koja i nisu imala neki uspjeh u glazbenoj industriji.

No, iz neuspjeha je Shakira izvukla važne lekcije, nastavila učiti i razvijati svoj glas te radila još više na pripremama za treći album.. NIKADA NE PRESTAJTE RASTI I ULAGATI U SEBE: Iako je iza nje dvadeset godina rada u glazbenoj industriji, svaki novi projekt ponovno ju motivira na učenje, praćenje trendova, predan rad i trud.



Primjer tome je i njena svjetska El Dorado turneja koja je održana u čak 22 zemlje. I iako je Shakira predano radila s timom kako bi izvedba njenih hitova kao što su 'Chantaje', 'La Bicicleta' ili 'Hips don’t lie' prošli savršeno, već na početku turneje susreće se s zdravstvenim problemima s glasnicama.

O avanturama i neplaniranim poteškoćama koje mogu pratiti svaki posao, Shakira govori u sjajnom filmu 'Shakira in Concert: El Dorado World Tour' koji i vi možete pogledati u CineStar BiH kinima već narednu srijedu i tako vidjeti što se to događa u pozadini priprema za nastup jedne glazbene zvijezde.

Pokreće Blogger.