Da li je istinski zaljubljen u vas - Sitnice koje bi ga mogle odati

Muškarac kad je zaljubljen trudi se da to sakrije, međutim ljubav je teško sakriti i neke stvari je odaju.


Kako se ponaša zaljubljen muškarac: Nije ni malo čudno ako primetite da je neki muškarac iz vaše okoline malo promenio ponašanje i da vam je malo bliskiji. To nije ništa loše, naprotiv. To je znak da mu se dopadate. Da li prepoznajete te znakove na muškarcima oko sebe?

Tretira vas s poštovanjem: Kada je muškarac zaljubljen, oseća poštovanje. Brine o detaljima iz vašeg života. Dobro se odnosi prema vama. Ako ceni vaše mišljenje, hvali vaš karakter, slavi vaša dostignuća, obraća pažnju na detalje, pa čak i prihvata vaše čudne navike – imate dečka koji je jako zaljubljen u vas.



Uvek ste mu u mislima: Šalje vam šaljive poruke tokom dana? Podsećaju li ga pesme ili smešni naslovi na vas? Da li je guglao temu o kojoj ste raspravljali pre neko veče? Kada postanete deo njegove svakodnevnice, budite sigurni da ulaže u vašu vezu.

Spreman je na kompromise: Ljubav može smekšati srce. Biti u pravu nije toliko važno koliko učiniti pravu stvar za drugu osobu. Kada se vaš dragi počne slagati s vama oko teme zbog koje je inače vrlo tvrdoglav, znajte da ga vodi srce a ne mozak.



Znakovi nesebičnosti veliki su pokazatelj zaljubljenosti. Dodiruje vas u javnosti: Većina muškaraca nema problem s izlivima nežnosti u privatnosti. Ali kada su javnosti mogu itekako oklevati. Kada vas zagrli u javnosti, celom svetu ponosno daje do znanja da ste zajedno. Još jedan gest koji otkriva da mu je stalo – kada vas grli i ljubi, bez očekivanja nečeg više.

Želi ostvariti fizički kontakt, a ne samo kako bi dobio što želi. Želi da se brine o vama: Kada muškarac pokaže instinkt za ‘popravljanjem’, žene znaju kolutati očima. Premda možda neće biti u stanju popraviti svaki loš dan, činjenica da se trudi samo pokazuje da mu je stalo do vas. Želi da vam bude bolje. Želi se brinuti o vama, u svakom smislu. Želi vas nasmejati.

Pokreće Blogger.