Takve žene se traže: Predivna osobina koju većina muškaraca cijeni kod žene

Ako želite da privučete muškarca u svoj život potrudite se da budete ono što bi njemu zaista trebalo.


Da bi muškarac uvek bio lud za vama i bukvalno vas nosio na rukama, čak i ne misleći o tome da gleda na bilo koga, a kamoli da ode od vas, sve što vam treba je jedna osobina - sposobnost da se iskreno radujete njemu i svemu što on čini za vas. Odnosno, biti istinski zahvalan i na taj način ga motivisati da vas još više obraduje.

Obratite pažnju, ne kažemo da morate da mu donosite papuče u zubima i "mašete repom" kada ga, na primer, srećete s posla. Ali stvarno biste trebali da primetite da se već vratio kući i da želi vašu pažnju i toplinu. Stoga, bar na neko vreme, odložite sve svoje poslove i slušajte ga.



Ili samo sedite u blizini dok se odmara. Veoma je važno biti žena koja se ne samo pretvara da voli i poštuje svog muškarca, već i stvarno to čini. Jer, ako se zaista budete dobro i sa poštovanjem odnosili prema muškarcima, a ne da se pretvarate, i unutra sebe prezirete ih i nedovoljno volite, tada ćete se zaista pretvoriti u pravi magnet za suprotni pol, verujte.

Naučite da im verujete, zatražite pomoć, samo se iskreno divite njihovoj snazi, hrabrosti, mudrosti i smislu za humor. Ali kao što sam rekla na početku članka, postoji samo ova jedna osobina - umeće da se raduje i bude zahvalan tom konkretnom muškarcu biće dovoljna.



Jer, ona će vam doneti pozitivan rezultat i učiniće vas neverovatno privlačnom u njegovim očima. Zato, drage žene, zapamtite jednu jednostavnu stvar - muškarac sa zadovoljstvom i sa velikom radošću spreman je da baci ceo svet ispred vaših lepih nogu.

Stvarno je spreman da se trudi zbog vas i uloži napore, ali tek kad zaista vidi šta vas stvarno čini srećnom. Ako mu vi govorite o tome i izražavate zahvalnost za sve njegove postupke i dejstva prema vama. U tom slučaju osećaće se kao vaš heroj, a ko od muškaraca to ne bi želeo...?

I upravo to je razlog zašto muškarac jednostavno ne može i ne želi da napusti ženu, pored koje mu uvek rastu krila, a ona se pored njega, uvek osmehuje... ​Zapravo, tako bi i trebalo da bude. Srećno!

Pokreće Blogger.