Savjet za žene čiji partneri vole da zagledaju druge - Promjenite ploču

Ako ste i vi jedni od onih žena čiji partneri vole da "zagledaju" druge žene, sada ste na pravom mjestu.


Većinu žena izluđuje kada njihovi partneri odmjeravaju druge djevojke na ulici, ali muškarci otkrivaju kako ta ljubomora nema osnove. Bez obzira na to koliko je žena privlačna i samouvjerena, kada vidi da njezin muškarac odmjerava djevojke na ulici pomislit će “Sigurno misli da je ljepša od mene.”

No, muškarci tvrde da to nije istina. Muškarci gledaju druge djevojke zato što nisu slijepi. To što su u vezi ne znači da su izgubili smisao za lijepo. I to je sve. Iako katkad zaista pomisle kako je djevojka koju su vidjeli u prolazu atraktivnijia od njihove partnerice, muškarcima to nije važno.Samim time što je izabrao vas, a ne nju znači da vam je posvećen. Muškarci kažu da postoji još jedna stvar koju bi žene trebale znati: to što pogledaju zgodnu djevojku koja prođe pored njih ne znači da o njoj maštaju narednih pet dana.

Najčešće im ta žena “ispari” iz glave čim prođe pored njih, što znači da se možete prestati mučiti i uživati u vezi jer zaista nemate razloga za stres. Ako ste u vezi ispunjenoj ljubavlju i poštovanjem, onda bi trebalo da znate da muškarci ne pokušavaju da budu nepristojni sam ozato što su pogledali u još jednu lepu ženu u vašoj blizini.Mnogi muškarci jednom kada primete dobar dekolte će istog trenutka zaboraviti na njega. Svaka žena bi trebalo da zna šta joj u vezi odgovara, a šta ne. Ako znate da ste sa dobrim muškarcem koji vas voli i poštuje, onda ćete uvek biti žena koju primećuje više od bilo koje druge.

A ako vam zaista smeta to što odmjera druge, promjenite ploču i počnite vi odmjerati muškarce, u tom slučaju bi mogao shvatiti koliko je to nelagodno i prestati raditi isto.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.