Samohrana majka iz Londona: "Starijim muškarcima je prošao voz, zato tražim mlađe"

Mladje je sladje, kako kaže jedna samohrana majka - takvi su najbolji jer je starima prošao voz.


Kim Vinćenti (56), samohrana majka iz Londona, na društvenim mrežama je napravila je pravu pometnju kada je dala oglas za partnera i kako on mora da izgleda, šta da ima i da mora da bude mlađi od 50 godina. "Ljudi uglavnom misle da sam u četrdesetim godinama, a kad pogađaju, uglavnom pretpostave da imam 42 godine iako sam u srednjim pedesetim.

Međutim, ja nikada nisam bila sa muškarcem od pedeset godina ili starijim, a nikad neću ni biti", poručila je ona na Fejsbuku, a onda detaljno objasnila zašto. "Pedesete možda i jesu nove tridesete za žene, ali to ne važi za muškarce. Muškarcima je tada odavno prošao voz jer oni ne samo da su tada fizički, već su i mentalno stari.



U to vreme oni već imaju svoje navike koje ne planiraju da menjaju niti makar da probaju nešto novo. Imaju svoj omiljeni kafić, imaju svoj zacrtan stil odevanja i marke odeće i neprihvatljivo im je da šansu daju nečem drugom. A o fizičkom izgledu bolje da i ne počinjem. Tipični pedesotogodišnjak ima bradu i ogroman stomak, dok mu je modni stil iz prošlog veka", napisala je ona.

"Znam da zvučim kao neka namrgođena usedelica, ali ja to nisam. Iako sam razvedena, volim da budem u vezi. Ono što je moj problem sa muškarcima u pedesetim godinama je što su uglavnom razvedeni, u braku ili traže mlađe žene. Ja, s druge strane, želim da budem sa nekim ko radi na sebi a muškarci su u 50. godini davno digli ruke od svega", poručuje ona.



"Uz to, važno mi je i da muškarac redovno vežba i to ne samo zbog trbušnjaka ili bicepsa, već zato što vodi računa o svom zdravlju. Ne želim da dajem sebe nekome ko je izložen velikom riziku od srčanog ili moždanog udara. Ko još želi partnera u bolničkom krevetu? Uverena sam da ima sjajnih muškaraca u pedesetim, ali ja te primerke nisam videla.

Inače, moj suprug je bio 10 godina mlađi od mene i bili smo u braku 10 godina, ali ne želim ni toliko mlađeg muškarca", kaže ona. Šta hoću da kažem? Muškarci preko 50 godina moraju da se mnogo više potrude. Niko ne traži da promene sve na sebi, ali moraju da uvedu bar neke promene, moraju da pokažu volju. Tek tada mogu da dobiju šansu da budu sa nekom ženom poput mene", zaključuje ona.

Pokreće Blogger.