Priča Ketrin Garod: "Vjerovala sam mužu više nego sebi, a on je vodio dvostruki život"

Čovjek nikome ne bi trebalo slijepo da vjeruje jer svako ima svoje tajne i navike koje prikriva od drugih.


Britanka Ketrin Garod (38) provela je tri i po godine sa svojim izabranikom uverena da je njena srodna duša, ne sluteći da će biti uvučena u zamku laži. Njih dvoje su se upoznali preko stranice za upoznavanje i kako kaže bio je jako zainteresovan za ozbiljnu vezu.

Ali veza se nakon toga odvijala po istom, ustaljenom obrascu. Čim bi se Ketrin malo jače zagrejala i vezala za njega on bi se povlačio i hladio. Obećavao joj je brda i doline, ali ništa od toga zapravo ne bi ispunio. Čak su 6 meseci razgledavali kuće da započnu zajednički život.



Ali na kraju nisu uzeli ni jednu jer je svakoj kući pronašao neku manu. Manipulacija se nastavljala i Ketrin je nekoliko puta pokušavala da raskine, ali u tim trenicima bi on ponovo postajao drag, pažljiv, pun ljubavi govoreći da "ne može da zamisli život bez nje".

Takvo ponašanje je trajalo sve dok je u septembru nije pozvala nepoznata žena. Tada se istina otkrila! Koja je prva, a koja druga žena? Ispostavilo se da njen dragi već više od dve godine živi dvostruki život s drugom ženom i to u istom gradu.



Njegova prevara je raskrinkana zbog iste čestitke koju je poslao i jednoj i drugoj. Klupko se odmotao. Žena koja ju je pozvala je na njegovom telefonu pronašla poruku u kojoj se dopisivao sa Ketrin. Sutradan je pronašla prepisku i na Fejsbuku:

"Kad je saznala za mene, mislila je da sam mu ja ljubavnica, neko s kim ima aferu" ispričala je Ketrin za Metro.co.uk. "Ali kad je pregledala moj profil, shvatila je da smo nas dvoje već dugo zajedno. Tad mi je poslala sliku čestitke u kojoj joj govori koliko je voli.

Želela je da me uveri da nije znala za mene. Sad je ona verovala da sam ja "prva" devojka, a ona ljubavnica, ali rekla sam joj da ne mislim tako. "Mislim da nas je obe potpuno zeznuo. Vjerovala sam suprugu više nego sebi, a on je svo vrijeme vodio dvostruki život.

Pokreće Blogger.