Horoskopski znakovi koji obožavaju vrijeme provoditi u samoći - Sebi su najbolji prijatelji

Oni nisu neki sebičnjaci ili zlopamtila, već jednostavno vole provoditi vrijeme sami sa sobom.


Oni jednostavno najbolje deluju kada su sami i ne vole preduga druženja s drugima. To ne znači da oni ne vole ljude, već im njihovo vreme u samoći predstavlja veći užitak, posebno ako ih neko pozove na kafu i druženje bez neke svrhe.

Ova tri horoskopska znaka obožavaju da provode vreme u samoći. Strelac: Strelčevi su bez sumnje najsamostalniji horoskopski znak. Oni su od onih ljudi koji će se bez razmišljanja odvažiti na solo putovanje na kojem će "odmoriti mozak i dušu".



Njihovo obožavanje samoće predstavlja im najveći problem kada su u pitanju ljubavne veze, jer oni jednostavno ne mogu da zamisle konstantno provođenje vremena s drugom osobom. Bik: Bikovi su društvene osobe, ali njihovo vreme provedeno u samoći znači im više od bilo čega drugog.

Oni obožavaju da se doteruju, da provode sate u kadi i gledaju filmove, a to im je najdraže da rade kada su potpuno sami. Bikovi inače vrlo često uspešno održavaju veze na daljinu jer taj princip poprilično odgovara njihovoj zoni komfora.



Ovan: Ovnovi svoje "baterije" pune upravo kada su sami. Iako su najčešće vrlo ekstrovertni, njima je mir potreban. Kada su sami, Ovnovi vole da rade na sebi, usavršavaju se u bilo kom smislu, da čitaju, meditiraju i rade slične stvari koje ih duhovno ispunjavaju, prenosi Indeks.

Ipak, za razliku od Strelčeva, Ovnovi vole da budu u ljubavnoj vezi, i vrlo im je bitno da njihov partner poštuje njihovo vreme koje su odlučili da provedu u samoći.

Pokreće Blogger.