Horoskop za kraj Novembra: Period u kojem bi se mogle vratiti izgubljene ljubavi

U narednim danima očekuje nas uzdizanje emocija na neku višu razinu pa ćemo spoznati granice i unutar i izvan sebe.


Ulazimo u period ozbiljnijeg izražavanja emocija. One veze koje imaju tendenciju da traju, ako “prežive” ovaj tranzit, mogu se nadati nekoj ozbiljnijoj priči. Saturn uvijek igra na duge staze. S druge strane, one veze koje počivaju na nestabilnim, neiskrenim, lažnim odnosima, vrlo je moguće da baš u ovom periodu okrenu ljubav s naličja na lice.

Venera u Jarcu je obaveza. To je kao da u ljubavi potpisujete neki ugovor. Ona želi znati na čemu je. Ako ste sami, vrlo je moguće da u periodu ovog tranzita upoznate ozbiljnog, odgovornog, ambicioznog, situiranog, starijeg partnera i to može biti priča na duge staze.



Mnogi od vas će se vezati za posao, usmjeriti svoju energiju na rad, izvršavanje obaveza, razmišljati o napretku u karijeri. Posao bi mogao biti važniji od emocija, koje će se u ovom periodu itekako kontrolirati, odmjeravati, potiskivati ili ozbiljno pokazivati.

Ovo je povoljan tranzit za one koji čekaju na ostvarenje nekog svog poslovnog cilja, kao i za one koji su u prethodnom periodu mnogo radili, a još uvijek nisu osjetili opipljive rezultate ili nagradu za svoj trud. Dok Venera boravi u Jarcu, vrlo je moguće da se netko iz prošlosti opet pojavi u vašem životu.



Venera u Jarcu govori o starim ljubavima, o emocijama koje su završene negdje u prošlosti. Doći će netko da zamoli za još jednu šansu ili ćete kroz poruku, poziv, susret ostvariti kontakt s nekim iz prošlosti. Ovo je vrijeme kada u vaš život ulaze ljudi koji vas stimuliraju svojom originalnošću.

Ljubav preko društvenih mreža, grupnih aktivnosti, s razvedenim osobama ili onima koji su do skoro bili u kompliciranoj ljubavnoj vezi. S obzirom na to da je Venera u Jarcu i da se trigon događa kroz zemljane znakove, teško da ćete previše odskočiti od tla, ali ozbiljnost u ovakvoj situaciji samo može uplašiti drugu stranu, jer Uran zahtijeva slobodu.

Venera u Jarcu najpovoljnije će utjecati na pripadnike znaka Jarca, one koji imaju podznak Jarac, kao i na one kojima je natalna Venera u znaku Jarca. Ovo je period odrastanja, sazrijevanja, mudrosti i odgovornosti. Samim tim, mnogima ovi dani neće pasti baš lako. Gdje je odgovornost došla po svoje, strah je drži za ruku.

Pokreće Blogger.