Doli Parton: "Brak mi je savršen jer muža ne viđam često i nemam djece"

Doli Parton je bila jedna od najatraktivnijih zvijezda kako u americi tako i kod nas, i širom svijeta.


Dolly Parton (66) nedavno je s Carlom Deanom (69) proslavila 46. godišnjicu braka. Pjevačica kaže da je ključ sretnog braka to što muža zbog obaveza nije često viđala. Dodala je kako je pomoglo i to što nemaju djece. - Uzajamno poštovanje.

Zajednički interesi i činjenica da sam često na putu razlozi su zbog kojih smo ostali zajedno toliko dugo. Pomoglo je i to što nismo imali djece ni problema s financijama - rekla je pjevačica. Kaže kako njezin suprug zna da ga nikada ne bi povrijedila.



Nije ljubomoran ako na filmu moram poljubiti drugog muškarca. Dok sam snimala film 'Joyful Noise' Jeremy Jordan koji glumi mog unuka flertovao je sa mnom, a meni je to odgovaralo. Čovjek nikada nije prestar za maštanje - zaključila je.

“Oduvijek sam bila poprilično slobodna po pitanju vođenja ljubavi i drago mi je da i dalje jesam”, zapisala je u svojoj autobiografiji Dolly. Uvijek kada je pitaju o intime vrlo jasno kaže: “Da je Bog želi da letimo, dao bi nam krila. No, dao nam je nešto sasvim drugo.



Vođenje ljubavi je normalan dio mog života i uživam u njemu”. Osim što je pjevačica, kompozitorica, spisateljica i glumica, Dolly Parton poznata je filantropkinja...

Pokreće Blogger.