Astrolozi ističu jedne od najluđih znakova Zodijaka - Škorpion prvi na listi

Svako u sebi krije nekakvu ludost i neobičnost koja mu je možda ujedno i dobra i loša strana karaktera.


Različite su razine ludosti u svakom od nas i dok će se Lavlja divljina odraziti u mijenjanju života u jednom danu, Djevica će to pokazati aktivističkim ekstremizmom. 1. Škorpion: Definitivno je najluđi od svih horoskopskih znakova.

Kad nešto želi naći će način da to ostvari pošto-poto, bez obzira koliko pravila će pri tom prekršiti i pri tom se ludo zabaviti. Sve mora biti baš po njegovom Osim toga, s njim nikad ne znate na čemu ste točno jer svoje mračne strane zamaskira humorom.



Ako vam se dogodilo da se nakon njegovih morbidnih šala pitate je li to zbilja bila samo šala, niste jedini. 2. Lav: Kada su u svojoj divljoj fazi premiještat će brda i planine, a nije im strano u jednom danu potpuno promijeniti život. Uradiće ipak sve za svoje dobro.

To može doslovno značiti da će danas dati otkaz i sutra već otputovati na drugi kraj svijeta. 3. Blizanci: U sebi imaju divlju crtu koja ih ne sprečava da učine bilo što što si zacrtaju. Odlučili su planinariti? Ciljevi su im uvijek visoko.



Nije zabavno popeti se na Sljeme, oni će odmah razmišljati o Mount Everestu. 4. Djevica: Ludost Djevice je potpuno drugačija. Ona je divlja u smislu da je u stanju organizirati demonstracije, vezati se lancima ili slikati gola kako bi istaknula nepravdu ili se izborila za neki svoj aktivistički cilj.

5. Ribe: Njihov talent i šarm su dovoljno zabavni da postanu viralni. Nemojte se iznenaditi ako vaši prijatelji Ribe snime nešto ludo o čemu će sutradan cijeli svijet pričati.

Pokreće Blogger.