Astro Analiza: Novembar bi mogao donijeti mnogo radosti za 3 znaka Zodijaka

Još uvijek smo u znaku Škorpije i ovaj period nekim znakovima bi mogao donijeti mnogo radosti.


Osim Sunca, u ovom znaku će boraviti i Merkur i to od 2. do 20. novembra, koji će nas uljuljkati u duboke misli, u otkrivanje tajni i analize. Za neke znakove horoskopa ovaj period će donijeti mnoštvo pozitivnih i dobrih vijesti, kao i dogodovština.

Venera i Mars gotovo pa zajedničkim snagama ulaze u Vagu i daju podsticaj skladnim muško-ženskim odnosima i ljubavnoj ravnoteži. Bik: Bikovi će imati puno razloga da se raduju ovom mesecu. Zvezde su im naklonjene i sada će vrlo jasno znati šta zaista žele.



Naročito će u vezi voditi razgovore kojima će razrešiti neke stare konflikte. Rak: Imaće nekoliko teških nedelja iza sebe, te je novembar savršen period u kojem će im se konačno osmehnuti sreća. Probudiće u njima kreativni duh.

Najbolje je da tu energiju uložite u projekat koji će vam doneti prosperitet na poslovnom planu. Puno kretanja, te vremena provedenog na svežem vazduhu pomoći će vam da razbistrite misli, a i to čini dobro vašem telu. Škorpija: U novembru će se sve vreti oko vas - u pozitivnom smislu.



Na poslu ćete ostaviti dobar utisak, možda ćete čak napraviti veliki korak napred. Za postignuti uspeh možete da nagradite sebe - na primer, u obliku kraćeg putovanja sa partnerom ili da priuštite sebi neku skuplju stvar koju odavno želite. I u ljubavi će biti sve kao što ste priželjkivali.

Pokreće Blogger.