Znakovi Zodijaka kojima romantika nije jača strana - Jarac umije biti jako hladan

Dva horoskopska znaka nisu baš poznati po nježnosti i slatkorječivim ispadima, već baš nasuprot.


Na prvi pogled izgledaju hladno i nepristupačno. Međutim, izgled može da zavara, a takav slučaj je i sa ovim znakovima. Iako jako retko izgovaraju ove dve reči, to ne znači da ne gaje emocije prema vama, jednostavno po prirodi su vrlo zatvoreni.

Jarac: Hladne i arogantne osobe, ovakav utisak steknu svi koji prvi put upoznaju nekog ako je rođnu znaku Jarca. Na prvi pogled deluju kao da im je romantika potpuno strana, međutim kada ostanu sami sa voljenom osobom, situacija se menja.Umeju gestovima i poklonima da pokažu naklonost, ali im treba mnogo vremena da se otvore i i zgovore " volim te". Iako to osećaju, na glas jako retko izgovaraju najdublje emocije. Ukoliko ste u vezi sa njim, trebaće vam čelični živci i mnogo strpljenja kako biste te reči i čuli.

Lav: I nakon mnogo godina provedenih sa nekom osobom, Lavovima je teško da se prepuste u potpunosti i pokažu romantičnu i ranjivu stranu. Oni vole da su autoritet i da odaju utisak jakih osoba, pa zato retko pokazuju svoje emocije.Lav će sve uraditi za vas, ali ćete se načekati dok ne čujete izjavu ljubavi. Ako igurate nekoliko godina sa njima bez pretjeranog ispoljavanja nježnosti kasnije vas možda stigne velika nagrada.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.