Tako to rade pravi muškarci: Otac objasnio sinu kako se tretiraju žene

Djeca se od malih nogu uče ispravnim koracima i isto tako ispravnim kodeksima i načinima ponašanja.


Dragi moj sine, Rekao si mi da se dopisuješ s jednom djevojkom i planirali ste se sastati negdje u školi. Htio sam te pitati je li to spoj, ali te nisam htio dovesti u neugodnu situaciju. Htio sam pitati kako ona izgleda? Je li lijepa? Je li pametna? Koju vrstu glazbe ona sluša?

Ali to nije važno. Ono što je važno je kakvu djevojku tražiš i ono najvažnije je da naučiš kako se prema njoj trebaš odnositi. Kad si bio mali rekao si da se želiš oženiti s mamom kad odrasteš. Sada znaš da je to nemoguće. Ali u to vrijeme želio si se oženiti mamom, jer mama ima sve kvalitete koje ti želiš da ima jedna djevojka.Ako sam u pravu, pitaj mene – stručnjaka, jer ja sam jedini taj koji je bio sretnik da se oženim tvojom mamom. Znam da ti je samo 12 godina i znam da ćeš vjerojatno imati nekoliko djevojaka prije nego pronađeš onu pravu. No, možda bi mogao nešto naučiti od stručnjaka kako ne bi gubio vrijeme čineći sve pogreške koje sam činio ja.

 Nemoj ozbiljno uzimati savjete od prijatelja. Zapamti “ako slijepac vodi slijepca, obojica će pasti u rupu”. Evo popisa koji je pomogao meni kada sam upoznao tvoju majku. Čemu trebaš težiti i što tražiti u ženi: Traži nekoga tko je bolji od tebe.Traži nekoga kome ćeš se diviti, ne zbog njene ljepote, već zbog njenog uma, inteligencije, ponašanja, i zbog toga kako se ona odnosi prema svojoj obitelji i prijateljima. Kada pronađeš nju koja je bolja od tebe, poželjet ćeš i ti postati boljom osobom, što će te uzdignuti.

Ništa drugo nije važno. Njeno podrijetlio, etnička pripadnosti, koliko prijatelja ima ili koliko ima lajkova na nekoj društvenoj mreži. Nije bitan ni njen društveni status ni njena vjera. Ništa od toga nije bitno. Zapitaj se ovo; “čini li me ta djevojka boljom osobom?” Ako je odgovor DA – onda si s pravom djevojkom u ovom trenutku.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.