Profesor Mermerski: "Francuzi duže žive jer imaju drugačije navike u ishrani"

Jedan od najcjenjenijih proferora Hristo Memerski tvrdi da je ishrana jedna od najbitnijih stvari kada se dovodi u pitanje vitkost, zdravlje i dužina života. On tvrdi da Francuzi duže žive zbog ishrane.


Profesor Hristo Mermerski je bugarski genetičar i autor desetak knjiga i predavač na preko 200 univerziteta širom planete. Ovaj profesor tvrdi da sami sebe ubijama pogrešnim dijetama i lošom ishranom. Evo šta je rekao: O STARENJU: "Starenje nije prirodno stanje.

Prema mnogim naučnicima, starost je bolest koju sami prouzrokujemo nerazumnim ponašanjem. 70% ljudi u svetu umire zbog grešaka u ishrani. Giht, dijabetes, čir, srčani i moždani udar, razne vrste raka su bič civilizacije, a mi smo sami krivi."PROTIV STARENJA: "Dovoljno je da se pridržavamo osnovih prehrambenih pravila. Glavna stvar je jesti malo i malo brinuti. Evo par namirnica koje usporavaju starenje: glavno je povrće; voće, jogurt, mleko i vino. Francuzi imaju tradiciju da piju suvo crveno vino i jedu malo mesa.

Zbog toga njihov Žan živi 10 puta duže od našeg Jovana što je dokazano da žive 10 puta duže od našeg naroda.." VITAMINI ZA LEPOTU: "Najbolji vitamini za lepotu nalaze se u salati od šargarepe i belog luka. Azerbejdžan je sproveo istraživanje prema kojem su dokazali magično svojstvo belog luka.U jednu čašu su stavili 80 patogenih mikroba, a u drugu beli luk. Nakon par sati nije bilo ni traga klicama, što znači da ih je beli luk ubio na daljinu! Propolis ima slična svojstva. Ubija viruse gripa, bori se protiv gastritisa, kolitisa, disbioze, olična je prevencija protiv raka.

Dovoljno je da dodate 20 do 30 kapi propolisa u 50 ml vode i pijete 2 puta dnevno." "Dame mogu da pripreme lek za kosu, nokte i kožu: u tegli pomešaju jednake količine meda, oraha, suvih kajsija, grožđica, limuna i uzimaju po 3 kašike dnevno."

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.