Po čemu se poznaju znakovi Zodijaka: Blizanci obično izgledaju djetinjasto

Blizance odaje njihovo djetinjasto ponašanje, dok Ovnove odaje njihova odlučnost i hrabrost.


VATRENI ZNACI: Ovan - svojim pokretima odaje odlučnu, samouverenu i spretnu osobu. Direktni su i borbeni u komunikaciji. Guraju se u prvi red, poskakuju i hodaju brzim i odlučnim koracima, čelom nagnuti napred. Lav - odišu autoritetom i posebnošću. Besprekorno negovani, u odličnoj formi. Na specifičan način se prse, naročito kada se spremaju da nešto važno saopšte.

Držanje tela je ispravljeno do granice iritantne nametljivosti. Strelac - izgledaju neozbiljno, bezbrižno i dobrodušno. Krupni su, sporo se kreću, a svoju naklonost izražavaju telesnim dodirima. Ovo su oni ljudi koji vas, tokom razgovora, lupkaju po ramenu ili bockaju prstima. Često ih krase širok osmeh i krupni zubi.



ZEMLjANI ZNACI: Bik - na licu mu sve piše. Naglašen, značajan pogled, namrštenost, podignutost obrva. Svoju osetljivost i senzualnost kriju iza hladnog izgleda. Imaju karakteristične sitne zube i vidljive desni kada se smeju. Devica - povučena, prekrštenih ruku i nogu, suzdržana, ali naizgled neprimetnim i diskretno nervoznim pokretima odaje nesigurnost.

Pipa kosu, gladi odeću i grozničavo trlja ruke. Kada se rukujete, ne pruža celu šaku već samo prste koji vas mogu iznenaditi hladnoćom. Jarac - hladan, blago povijenih leđa, odmereno se kreće i ne odaje emocije. Vojnički stav može biti poljuljan kada se zainteresuje za nekoga. Tada, prekrštenih ruku, traži da se ponovi rečenica i sve to kako bi dobio na vremenu da o nečemu dodatno razmisli. 



VAZDUŠNI ZNACI: Blizanci - sitnije su građe, ubrzani, brbljivi i znatiželjni. U rukama su im olovka, telefon ili knjiga. Deluju detinjasto, preterano veselo, cupkaju u mestu. Okolina ih, često neopravdano, ne shvata ozbiljno. Vaga - govorom tela šalje signale suprotnom polu. Flert i igra pogledima glavna je karakteristika ovog znaka.

Voli da je primećena, pa u skladu s tim ne bira sredstva, ali nikada neodmereno ili vulgarno. Ovo su pozeri koji su dugo i temeljno pripremali svoj nastup među ljudima. Vodolija - u mladosti su ovo bučne i primećene osobe u svakom društvu. Kada ih životno iskustvo nauči, buntovništvo zamenjuju strogim i naizgled nezainteresovanim držanjem iza koga kriju pravu prirodu.

VODENI ZNACI: Rak ide iz krajnosti u krajnost. Ili se u potpunosti povlači i tromo prepušta drugima da vode glavnu reč ili, ako se odvaži da nastupi, šokira sve oko sebe svojom neodmerenom agresijom i žustrinom. Škorpiju krasi ubitačan prodoran pogled i, ako je ljuta, stisnute usne.

Govor tela je otvoren i neposredan, ali iz potaje uvek vreba svojom seksualnošću i magnetizmom. Često, čak i tokom najbezazlenijih razgovora, koristi preteći uperen prst. Ribe svoju nesigurnost ispoljavaju preteranom pričom, jer im ona omogućava uspostavljanje komunikacije s nepoznatim ljudima kako bi što pre u njima našla saveznike i srodne duše. Šakama pokrivaju usta da bi sakrile o čemu pričaju, čak i onda kada je to bespotrebno.

Pokreće Blogger.