Oktobarska astro prognoza: Prolazak Urana bi mogao donijeti neočekivan haos

Horoskopska prognoza za drugu poolovinu Oktobra možda i ne donosi sjajne vijesti za 3 znaka.


Čini se da će horoskop za oktobar žestoko "razdrmati" život nekim znakovima - donosi im dosta haosa, promena, problema i drugih poteškoća, tako da će ovi znaci Zodijaka sa nestrpljenjem očekivati kraj meseca. Ali ne brinite, samo morate sačekati da loš period prođe, a onda će stvari postati mnogo bolje.

Bik: S obzirom na to da Uran prolazi kroz vaš znak, vi ste usred neočekivanog haosa, tako da ćete osetiti velike promene u ovom periodu. Takođe, u narednih nekoliko nedelja, postoje šanse da se suočite sa intenzivnim, misterioznim i osvetoljubivim ljudima, samo zato što će Venera biti u retrogradnoj poziciji u oblasti partnerstva.Znamo da ponekad želite da budete "nevaljali", ali s obzirom na uzbuđenje, ponekad to jednostavno nije vredno. Lav: Sunce putuje kroz vašu treću kuću komunikacije, misli, braće i sestara i bliskih ljudi, tako da ste potpuno zaokupljeni ciljevima i obavezama.

U ovoj sezoni postoje i šanse da imate neke porodične probleme. Istina je da svi imamo "smeće ispod tepiha", a sa Venerom u Škorpiji, jednostavno nemate drugog izbora osim da se suočite sa njim i na kraju "očistite". Istina nije uvek lepa, niti bi trebalo da bude – jer je istina.Drugim rečima, nemojte se bojati da kažete šta mislite. Jarac: Sezona Vage nije ništa u poređenju sa onim što ste prošli u poslednjih nekoliko meseci. Ali ova sezona će vam doneti dodatni pritisak na trenutnu situaciju. Ali nemojte da paničite, jer će se iz ovog ludila pojaviti nešto dobro – a to ćete saznati kad sezona Vage prođe.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.