Mudrosti uspješne žene: "Ne okrivljujte druge za nesreću, sami ste je birali"

Biti moćan i uspješan je zapravo veoma jednosavno ali samo ako tome pristupate na iapravan način.


Svako može izvući nešto korisno iz ovih lekcija.Uživajte i javite nam u komentarima koja je vaša omiljena. 1.Život nije fer, ali je i dalje dobar. 2.Ako ste u nedoumici, samo preduzmite sljedeći mali korak. 3.Život je prekratak da ne uživam. 4.Vaš posao se neće brinuti o vama kada ste bolesni.Ali porodica i prijatelji hoće.

5.Nemojte kupovati stvari koje vam nisu potrebne. 6.Ne morate pobijediti svaki argument.Ostanite iskreni prema sebi. 7.Plačite s nekim.Lakše se preboli nego kada plačete sami. 8.U redu je biti ljut na Boga.On to može podnijeti. 9.Sačuvajte se za stvari koje su važne



10.Kada je u pitanju čokolada, otpor je uzaludan. 11.Pomirite se sa svojom prošlošću, tako nećete narušiti sadašnjost. 12.U redu je da vas vaša djeca vide kako plačete. 13.Ne poredite vaš život sa drugima.Nemate pojma koji je njihov put. 14.Ako odnos s nekim treba biti tajna, ne biste trebali biti u njemu.

15.Sve se može promijeniti u treptaju oka..Ali ne brinite…Bog ne trepće. 16.Duboko udahnite.Umiruje um. 17.Riješite se svega što nije korisno.Nered vas usporava u svakom smislu. 18.Šta vas ne ubije, stvarno vas ojača. 19.Nikada nije kasno biti srećan.



Ali sve zavisi od vas, ne od drugih. 20.Kada se radi o nečemu što volite u životu, ne prihvatajte ne kao odgovor. 21.Upalite svijeće, stavite lijepu posteljinu, nosite privlačno donje rublje.Nemojte to čuvati za posebne prilike.Danas je posebno. 22.pripremite se, a zatim idite s tokom.

23.Budite izvanredni sada.Nemojte čekati da ostarite da nosite ljubičasto. 24.Najvažniji spolni organ je mozak. 25.Niko nije odgovoran za vašu sreću, samo vi. 26.Svaku katastrofu uokvirujte s ovim riječima : ‘Za pet godina, hoće li ovo biti važno?’ 27.Uvijek izaberite život. 28.Oprostite, ali ne zaboravite. 29.Šta drugi ljudi misle o vama nije vaša stvar. 30.Vrijeme liječi gotovo sve.Dajte vremenu vremena.

Pokreće Blogger.