Jedni od najljepših romantičnih filmova - Svako bi ih trebao pogledati

Donosimo vam nekoliko predivnih filmova kooje bi svako trebao pogledati bar jednom u životu.


The Holiday: Dve žene žive 10.000 kilometara udaljene jedna od druge. Obe su veoma nesrećne. Upoznale su se preko interneta, na sajtu za razmenu apartmana za one koji idu na odmor. Kada su se dogovorile da razmene domove na dve nedelje, Iris i Amanda potpuno menjaju svoje živote. Ovo je jednostavan a ipak dirljiv film.

Soul Kitchen: Film nemačkog reditelja turskog porekla Fatiha Akina (čiji je prethodni film „Glavom kroz zid“ remek-delo), prava je razbibriga koja će vam popraviti raspoloženje. Dva glavna junaka su braća koji su Srbima po temperamentu veoma slični.Nakon mnogo uspona i padova, peripetija i poteškoća, sledi kraj koji će vam razgaliti dušu. I soundtrack će vam takođe podići raspoloženje. Love Actually: Možda ste ovaj film gledali 10 puta, ali vreme je da ga pogledate još jednom. Ljubav zaista može da promeni sve – od zgodnog novog premijera koji se zaljubljuje u svoju sekretaricu do pisca koji traži nekog ko će osvojiti njegovo slomljeno srce.

Мamma Мia! Ako volite pesme ABBA-e, onda ćete uživati u ovom filmu koji je prožet njihovim najvećim hitovima. Čak i za one koji ne vole mjuzikle, ovaj film biće pravo uživanje. Pored toga, melem za vaše oči biće divni predeli.Crazy, Stupid, Love: Vedar film tokom kog će vam skoro sve vreme biti smešak na usnama. Rajan Gosling, Ema Stoun i Stiv Karel garantuju da će vam film prirasti za srce. Eat Pray Love: Elizabet Gilbert, koja je udata, jednog dana odjednom shvati da ne živi život koji bi želela.

Nakon bolnog razvoda, reši da putuje oko sveta da bi, pre svega, bolje upoznala sebe. Kada imate dosta slobodnog vremena, smireni ste i nigde ne žurite, uživajte u ovom filmu. Muriel’s Wedding: Film, koji je kod nas preveden kao „Venčanje bez mladoženje“, ne zaboravlja se tako lako, i jedan je od onih koje treba s vremena na vreme opet pogledati.

Ovaj film je više od obične romantične komedije, jer nas uči da nikada ne treba da bežimo od sebe. Stealing Beuty: Mlada i opčinjujuća Liv Tajler dala je filmu auru besmrtnosti. U ovom filmu uživaće vaše oči i uši, što zbog divnih predela, što zbog sjajne glume i muzike.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.