Izgleda 10 godina mlađe: "Drugarice koriste kupovne kreme, a ja svoju domaću"

Kada žena zamakne u određene godine obično joj bude žao što nije više pazila o izgledu svoje kože.


Moje prijateljice su se uvijek čudile mom mladolikom izgledu i uvijek tražile da im odam svoju tajnu. Nema tu nikakve tajne. Stvar je u tome da sam uvijek vjerovala u domaće i nikada nisam kupovala kupovne kreme. Važno je samo da brinete o svojoj koži.

Da osigurate da ima dovoljno vlage i da nanosite što priodniju kremu svakodnevno i tako očuvate njenu elastičnost. Ja sam napravila sama svoju kremu koja odgovara mom tipu kože i zaista koža mi divno reaguje na nju. I nije mi problem da je podjelim sa drugima.



Da li je do genetike, ili do kreme, ne znam, ali znam da izgledam veoma mlado u odnosu na svoje godine. Od svih nas, koje smo nekada zajedno išle u srednju školu, ja izgledam 10 godina mlađe.  Ovo je recept za moju domaću kremu:

Ovo je recept za moju domaću kremu: Jedna kašika domaćeg meda; 1 kašika vazelina; 1 - 2 kapi joda; 1 kašika ricinusovog ulja. Priprema: Sve se stavi u staklenu teglicu i izmeša se dobro drvenom kašičicom. Čuva se u frižideru, ali ne duže od mesec dana i ne pravi se dupla doza.



Svako veče kožu nahranim ovom kremom, a za bore ne brinem, jer ih i nema. Ova domaća krema je idealno sredstvo za negu kože: hidrira, izravnava ten, smanjuje vidljive bore i usporava proces starenja kože.

Njena prednost – prirodni sastojci i bezbednost. Odgovara svim tipovima kože. Vidljivi rezultati su već za 7 dana. Oni, koji se sa poštovanjem ophode prema svojoj kozi, zavoleće ovu kremu. Recept je jednostavan i zaista čudesan.

Pokreće Blogger.