Idealan parfem za svakog znaka Zodijaka: Lav bi uživao u Bergamotu

Pogledajte prepoznatljive mirise koji će najbolje pristajati uz osobine svakog znaka zodijaka. 


Ovan: Naranča - Entuzijastični prvi znak zodijaka definitivno treba koristiti parfeme sa stimulativnim mirisom agruma. Note naranče podići će raspoloženje te potaknuti na akciju. Bik: Mošus - Topli i pomalo animalni miris znaju isfurati jedino senzualni Bikovi. Esencija mošusa je ono što ovaj zemljani znak privlači u odabiru parfema.

Blizanci: Jabuka - Blizanci će se najbolje osjećati kad se “posprejaju” mirisom sočne zelene jabuke. Zaigranima i jednostavima kakvi jesu, dašak svežeg mirisa potreban je kako bi se osjećali mlado i slobodno. Rak: Vanilija - Miris vanilije sa sobom donosi nostalgiju – mnoge će podsjetiti na miris bakine kuhinje i domaće kolače, pa će taj kremasti miris odgovarati Rakovima koji su uvijek okrenuti kući i obitelji.



Lav: Bergamot - Intenzivan miris bergamot naranče, koja izgledom nalikuje limeti, blagodatno djeluje na stres. A citrusni miris će Lavovima, koji vole biti u središtu pozornosti, ispuniti sve zahtjeve. Djevica: Sandalovina - Radoholične Djevice uvijek su u pokretu pa ne stignu obnavljati parfem tijekom dana. Baš zato biraju one s esencijom sandalovine koja miriši satima, a i djeluje umirujuće za Djevice opterećene obvezama.

Vaga: Ruža - Elegantan miris ruže u svom čitavom rasponu – od jakih baršunatih tonova do laganih cvjentih – idealan je za Vage koje vole balans. Škorpion: Jasmin - Intenzivne Škorpije gravitiraju prema intenzivnim parfemima koje ćete ili voljeti ili mrziti, no samo oni znaju kako isfurati seksi miris jasmina na pravi način.



Strijelac: Zelene note - Avanturisti po horoskopu, Strijelci će voljeti sve mirise koji im daju dojam da su na svježem zraku i u prirodi, iako baš sjede na poslu pa traže parfeme s notama zelenog čaja, mente, trave i drugih biljki. Jarac: Drvene note - Izravni Jarci traže jednostavne parfeme koji će ostaviti dojam, a naginju zemljanim i drvenim notama i to po mogućnosti bez dodataka. Vodenjak:

Neroli - Miris esencijalnog ulja nerolija svatko karakterizira na svoj način – sladak, cvjetni, citrusan, drvenast... Osebujan je baš kao nekonvencionalni Vodenjaci koji ne podnose mirisati kao netko drugi. Ribe: Kokos - Sanjive Ribe bi, kad bi mogle birati, stalno bile na plaži, a kad im to životne prilike ne dopuštaju, poprskat će se mirisom s ljetnom vibrom. Kad osjete miris kokosa u svom parfemu imat će dojam da se nalaze na nekoj tropskoj lokaciji.

Pokreće Blogger.