Horoskopski znakovi koji se najčešće razvode: Blizanci na prvom mjestu

Prema statističkim podacima neki od horoskopskih znakova se češće razvode od ostalih, a to su sledeći:


Ko god stupa u brak sigurno ne razmišlja o tome da će se uskoro razvesti. Ako ste rođeni u nekom od sledećih horoskopskih znakova, dobro razmislite pre nego što se odlučite na brak, jer postoje velike šanse za razvod. Ovo su horoskopski znakovi koji se najčešće razvode.

Blizanci: Jedan dan žele jedno, a već drugog drugo. S razlogom su dospeli na ovu listu jer nikada ne znate šta da očekujete od njih. Skloni su idealizovanju partnera pa se lako razočaraju u njih kad shvate da ipak nisu tako savršeni kao u njihovoj glavi.



Vodolija: Vole svoju nezavisnost i najbolje se osećaju kada su sami, pa zbog toga važe i za najusamljeniji znak zodijaka, piše Index.hr. Ako osećaju da su sputani u vezi ili braku, velike su šanse da će prekinuti ili zatražiti razvod jer im je sloboda na prvom mestu.

Jarac: Obično nisu ti koji traže razvod već to zahtevaju njihovi partneri. Trude se da impresioniraju partnera dok ne dobiju šta žele, a to je najčešče brak i tada prestaju da se trude. Strelac: Obožava flert i ne suzdržava se od njega čak ni kada je u braku.



A to se njihovim partnerima ne dopada. Retki su oni koji mogu da izdrže u braku sa ovim znakom. Škorpija: Škorpije poput Strelaca ne propuštaju priliku za flert, a skloni su i prevarama. Znaju da budu ljubomorni i posesivni u braku ili vezi, što retko ko može da trpi.

Pokreće Blogger.