Horoskopski znakovi koji mnogima idu na živce - Škorpija prva na listi

Među horoskopskim znakovima postoje njih četvero koji se smatraju jako iritantnim osobama.


Iako svaki horoskopski znak ima svoje negativne osobine, ova četiri su šampioni u tome da nerviraju druge. Toliko su naporni da nekad ni sami sebe ne mogu da podnesu. Ovo su horoskopski znakovi koje svi mrze. Škorpija: U njihovom zakoniku svi su krivi dok ne dokažu da su nedužni.

Sumnjičavi su i očekuju da će ih većina razočarati i izneveriti. Mrze sve koji su im se zamerili, ali i njihovu rodbinu i sunarodnike. Vrlo su osetljivi, ali nisu plačljivi, nego ljuti. Ako su povređeni, dugo će pamtiti zamerku dok ne smisle najbolji način za osvetu.U zrelim godinama dolaze do tačke na kojoj mrze sve žive. Zbog naopakog karaktera svi se sklanjaju od njega. Jarac: Jarac je ubeđen da zna više od drugih o svim temama koje ga zanimaju pa jako zamera onima koji ga potcenjuje ili kritikuje.

Budući da sebe doživljavaju kao pouzdane i požrtvovane, ne podnose ni one koji su nezahvalni. Mrze i sve koji su neodgovorni, neprecizni, nepromišljeni i razmetljivi. To znači da oko sebe imaju bezbroj meta za mržnju, a jedna od meta su i - oni sami.Devica: Devica najpreciznije opaža nered, nemar, nelogičnost i nečistoću, pa u svakom trenutku nailazi na nešto što joj smeta i uzrujava. A ako je neko stalno izložen stresu, ne preostaje mu drugo nego da mrzi sve oko sebe, a i svi mrze njega.

Pored toga, Device su uglavnom dobro informisane, pa besne kad su suočene s tuđim neznanjem. Srećom po okolinu, mržnja im nije ubistvena kao ona ratobornijih Škorpija, Jarčeva i Ovnova. Rak: Rak je najranjiviji i najuvredljiviji znak. Budući da se često nađe povređen ili uplašen, u njemu buja mržnja prema bezobzirnom svetu.

Paradoksalno, ima toplo srce puno ljubavi, ali koliko intenzivno voli, toliko strahuje za dobrobit voljenih, a svako ko izgleda kao pretnja, meta je njegove mržnje. Među onima koje izuzetno mrzi su svi koji ugrožavaju njegove bližnje, ali i narod, zavičaj i domovinu. Zbog njegove preosetljivosti iritira sve oko sebe.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.