Drugačiji od drugih: Ako imate Strijelca u životu neke stvari bi trebali znati

Strijelčevi su veoma karakteristični i svojstveni znakovi Zodijaka koji su obično na dobrom glasu.


Frustracija kada znate da nešto nije u redu sa vašom drugaricom, iako ona insistira na tome da je ,,sve okej“. Nekako samo vi znate da je ona upravo raskinula sa dečkom ispred prodavnice. Jednostavno znate. Uvek vam dodele da ,,donesete flašu vina ili tako nešto“, jer svi znaju da se i ne snalazite baš u domaćinstvu.

Sve što skuvate spalite. Sve što pokušate da očistite… i to nekako spalite. Najbolje bi bilo da sve to preskočite, jer vatrogasna služba samo za vas je u manjku zaposlenih. Ne razumete kako i zašto je vašim prijateljima dosadno, jer vama nikada u životu nije dosadno.Čak i kada ste zarobljeni unutra čitav dan, bićete u fazonu: ,,Jao, šta ako pretumbam sve u stanu tako da sav nameštaj bude na nekom drugom mestu.“ Vi ste zakleti ispravljač krivih drina u vašoj grupi prijatelja. Kada se i najmanja neprijatna situacija pojavi, vi ste prvi koji će reći:

,,U redu, hajde da pričamo o ovome. Šta se dešava? Brzo, govori.“ I svi bulje u vas kao da ste ludi, ali takođe misle i da ste sjajni, jer se zapravo suočavate sa stvarima. Imate 900 nedovršenih projekata, zato što ste mašina za ideje, ali ne i mašina za sprovođenje tih ideja.Juče vam je palo na pamet 19 genijalnih ideja, ali ste danas već zaboravili koje su. Ipak, bile su sjajne. Nikada, ali nikada niste umeli da prikrijete osećanja. O bilo čemu. Ukoliko vam se neko ne dopada, ta osoba će poželeti da je nema u vašem prisustvu.

Nemojte nas povrediti što smo ovo rekle! U redu, hvala. Osećaj blagog razočaranja kada očekujete nešto od nekoga, a taj neko vas izneveri.To je samo zato što biste vi beskućniku kupili kuću i oslobađali nevine iz zatvora kada biste bili u mogućnosti.

Dakle, veoma je fer da očekujete od nekoga da vam pridrži vrata povremeno, naročito kada nosite 16 kesa. Čekanje je vaš lični pakao. Toliko mrzite da čekate da ste verovatno preskakali svaki drugi broj kako biste što pre došli do ovog poslednjeg.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.