Astrolog objašnjava: "Neki znakovi kliknu na prvu a možda nisu za duže staze"

Popularni američki astrolog Gudmen objašnjava kako neke kombinacije Zodijaka možda izgledaju kompatibilno na početku a kasnije se ispostavi da je totalno drugačije. Ovo su neki od njih:


Ovan i Djevica - Riječ je o spoju suprotnosti. Ovan je impulzivan, nagao, brz; Djevica je pak suzdržana, promišljena, odmjerena. Kad se ova dva znaka 'sudare' i uđu u odnos, vrlo često dolazi do nerazumijevanja i nemogućnosti da se dogovore oko nekih ključnih pitanja.

Djevici smeta Ovnovska nestabilnost, a Ovna nespremnost Djevice da se ubaci u nova iskustva. Romanticni odnos je u početku dobar, no s vremenom odumire početna strast i interes se gubi. Bik i Škorpion - Senzualnost Bika i Škorpiona savršeni su za noćne susrete prema dogovoru.



Dakle kad je riječ o intimi, imaju visok stupanj kompatibilnosti. No da bi ušli dublje u odnos, često nedostaje to povjerenje i taj osjećajni vrtlog koji bi ih doveo do ozbiljnije veze. Oboje su ljubomorni, posesivni, tvrdoglavi i teško pokazuju osjećaje.

Novac u odnosu im je često problem i kamen spoticanja. Jarac i Lav - Jarac voli stabilnost, skromnost, ne razmeće se s onim što ima, uporan je i najviše od svega mu je bitna sigurnost. Lava takav stil života umara. On želi zavoditi, živjeti na visokoj nozi, trošiti, putovati, izlaziti, zabavljati se.



Stoga njihov odnos zahtijeva mnogo kompromisa i odricanja kako bi uspjeli kao par. Jarac može vrlo brzo osjetiti nepovjerenje u svog Lava, a Lav će imati dojam da je stalno pod povećalom i da ništa što radi nije dobro. Blizanci i Ribe - Glavno je pitanje kako u ovom odnosu razviti povjerenje.

Jer za Ribe je Blizanac previše nestalan, danas je ovdje, a sutra tko zna gdje. A Ribe se najviše od svega boje da ih netko ne povrijedi i ne izda njihovo ranjivo i osjetljivo srce. Blizanac ne zna izaći na kraj s tom preosjetljivošću, a Ribi nikako nije jasno zašto je njezinom partneru važnije biti s prijateljima ili u kafiću, nego s njom.

Pokreće Blogger.