Razlozi zbog kojih muškarci najčešće raskidaju - Nepoštovanje prvo na listi

Muškarci imaju visok prag tolerancije na svu sreću, ali kada se taj prag prekorači onda nema nazad.


Pitali smo ih, kada se kod njih pali crveni alarm i koji je osnovni razlog da donesu odluku o raskidu, a ovo su neki od najčešćih odgovora: 1. Nedostatak poštovanja: Muškarcima je poštovanje sastavni dio veze i nešto što je osnov, kako bi odnos imao smisla.

Ukoliko izostane poštovanje, to je nešto što ljubav ne može da nadomjesti, a uz to, mislite li da možete voljeti osobu koju više ne poštujete? 2. Više niste ista osoba: Ljudi se vremenom mijenjaju, a to posebno intenzivno primjećujemo kada smo sa njima svakodnevno.Oni su se zaljubili u ženu, kakva ste nekada bili, ali ono što ste danas nije žena koju oni znaju i zato, bez obzira na sve što je bilo lijepo, više nema varnica i oni se odlučuju za kraj. 3. Svađe su sve češće U posljednje vrijeme gotovo svaki razgovor završio se svađom.

On jednostavno ne želi da kvari uspomenu na sve ono što ste imali i smatra da je vrijeme da se rastanete, jer više niste u stanju da razumijete jedno drugo. 4. Životni ciljevi vam se mimoilaze: Na početku veze to nije bilo nešto što vas okupira, ali danas je veoma teško odlučiti se da ostanete u vezi koja nema perspektivu.Jednostavno ne možete planirati brak sa osobom koja nema iste ciljeve kao vi i to je najveći povod za raskid, jer vrijeme je da svako živi svoj život. 5. Ne osjeća se slobodnim: Bez obzira na to, koliko vas voli, on jednostavno ne može posvetiti svaki sekund svog vremena isključivo vama.

Pored toga, ne želi da se osjeća kao da kontrolišete svaki njegov korak i potpuno upravljate njegovim životom, a kada se definitivno osjeti tako, neće se dvoumiti već će vam saopštiti da je vašoj vezi došao kraj.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.