Osvetoljubivi znakovi Zodijaka - Bolje budite oprezni ako raskinete sa njima

Među znakovima horoskopa nalazi se njih par koji su poznati po svojim osvetoljubivim namjerama.


Iako mnogi prihvate raskid i nastave dalje, postoje tri horoskopska znaka koja će, ako su ostavljena, učiniti baš sve da se osvete. Blizanci: Stara kineska poslovica kaže: sedi na obalu reke i videćeš leš tvog neprijatelja kako prolazi. su doista nepredviljivi, pa čak i sebi samima. Ako ih povrijedite ili uvrijedite s nečim što im je iznimno bitno, osmislit će najzlokobniji plan na svijetu

Upravo je to u glavi Blizanca nakon raskida, koji će iščekivati dan da svog bivšeg partnera, sada neprijatelja vidi kako parti. Kod Blizanca čak i kada niste krivi, krivi ste za sve pare. Lav: Mrzi vas jer više niste poslušni i ne divite se njegovoj veličanstvenosti.



Neće raditi ništa odmah jer osveta se služi hladna, ali će zato ostale svoje sluge unajmiti da vam zagorčaju život gde god se pojavite. Čitava vojska poslušnika će se organizovati protiv vas. Bilo na poslu, na ulici, ma u svim sferama života u kojima su Lavovi uticajni.

Pripadnici ovog znaka su iznad svega časni i ponosni, a upravo te točke ih čine iznimno osjetljivima na razočaranja koja im drugi prirede. Oni uvrede naprosto ne mogu ignorirati, zbog njih će noćima biti budni, a isprike ne pale. Udaraju na sve načine - riječima, djelima, podvalama, način nije bitan već samo da izbace sav bijes.



Škorpija: Iako bi po pravilima Zodijaka bivši partner Škorpije trebalo da umre na licu mesta, u realnosti to baš ne ide tako. Napraviće najpodliji i najmisteriozniji plan da bivši partner zažali što se rodio. A nijedna kazna nikada neće biti dovoljna, ako pitate Škorpije.

Pokreće Blogger.