Nil Volš objašnjava: "Datum rođenja možda nije slučajan, on ima svoje značenje"

Čuveni Nil Donald Volš uvijek je imao nešto inspirativno da prenese ljudima koji ga rado slušaju. Ovaj put osvrnuo se na temu datuma rođenja: "Datum rođenja možda nije slučajan, on ima svoje značenje".


Numerolozi vjeruju da su naš karakter i sudbina uvelike određeni brojem, odnosno datumom kada smo rođeni. Dan rođenja neke osobe govori o njenoj osobnosti jer svi se ljudi ne rađaju točno devet mjeseci nakon začeća. Pročitajte mudre misli Nila Donalda Volša:

"Dan na koji si rođen je bio divan dan za sve one koji te sada poznaju, pa čak i za celo čovečanstvo. Zašto? Zato što si ti izuzetno posebna osoba. Zato što si ti utelovljena Ljubav. Očitovana mudrost. Iskazana brižnost i saosećanje.



Razotkrivena hrabrost. Zato što si ti ljudskost u svom najboljem izražaju. Nema takvih kao što si ti. Zaista. Ako ti to ne znaš, onda ne znaš Ko si i Šta si. Stoga, danas stvori način da to saznaš, stvarajući način da to pokažeš... "

Postoje određeni brojevi datuma rođenja, koji imaju posebnu ulogu. Riječ je o specifičnim brojevima – 11, 22, 10, 20 i 30. Posebno oko brojeva 11 i 22, ranije je vladala velika konfuzija. No, da se razumijemo, svaki broj u danu rođenja je sam po sebi specifičan, jer vrši svoju jedinstvenu ulogu na sebi svojstven način.



Specifičnost rođenih s brojkama 10, 20 ili 30, ogleda se u nuli u njihovim danima rođenja. Nula simbolizira čitav svijet. Kada se doda nekom broju, on ne mijenja svoju vrijednost, ali ga ta nula čini zrelijim, označavajući da je taj broj obišao čitav jedan krug i da se vraća nastaviti rad na sebi iz jedne više perspektive.

Pokreće Blogger.