Muškarac savjetuje: "Dobro je dok žena zvoca, problem je kad zašuti"

Žena koja "zvoca" pokazuje da joj je stalo do nekoga i da želi da mu ukaže na neke propuste, međutim kada žena ne želi da se trudi i kada joj nije stalo onda većinom ćuti, i to nije dobro.


Žene su poznate kao bića koja vole da pričaju. Komunikativnije su od muškaraca, uživaju da dele iskustva i osećanja, ali i one imaju svoje periode tišine. Kad žena zaćuti, njena duša bi vrisnula sledećih 11 stvari: 1. Čuva svoje dostojanstvo Najlakše je odvezati jezik i olakšati dušu kroz uvrede i vrisku.

Ali, ako žena ćuti onda kada je besna ili povređena, to znači da zna kako da sačuva svoje dostojanstvo. Posledice svakako slede, čim se smiri, piše Stil. 2. Boli je: Nešto ženu mnogo muči i boli kada ne želi da govori. Želi sve da sredi, ali najprijatnije joj je da bude sama i u tišini sa svojim mislima.



3. Želi sama da se izbori sa nečim: U prošlosti je verovatno pitala za savet, ali je tako uvukla i druge ljude u svoje probleme i samo pogoršala situaciju. Ona zna da može sama da se izbori i dok ćuti, upravo to i radi. 4. Svega joj je dosta: Ponestalo joj je ideja, a sve joj se smučilo.

Potrebno joj je vreme i sloboda da smisli šta će i kako dalje. 5. Zauzeta je: Jednosavno, nekad nema vremena za priču. 6. Potrebni ste joj: Ne zna kako da vas pita da budete sa njom češće, pa jednostavno ćuti. Ako je to u pitanju, u pogledu žene lako ćete pročitati istinu.



7. Štedi sebe: Umesto da se svađa i isteruje ko je u pravu ili ko je šta trebalo da uradi, ona jednostavno ćuti. 8. Potrebna joj je pauza: Vaša poslednja svađa možda je još uvek uznemirava i potrebno joj je malo samoće i tišine.

9. Previše razmišlja: Ima mnogo briga i mnogo odgovornosti, pa joj treba tišina da shvati koji je sledeći potez najbolji. 10. Veoma je jaka: Kad se nešto loše desi, ona će plakati, ali samo kada je niko ne vidi. Zato ćuti i sklanja se, traži svoju tišinu i svoj mir.

Pokreće Blogger.